În cadrul peisajului industrial, AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. se evidențiază ca o sursă de competență și soluții eficiente în domeniul compresoarelor cu surub.

Cu o vastă experiență de peste 15 ani în domeniul mentenanței industriale, compania noastră, fondată în 2021, este localizată pe Str. EGRETEI, nr. 31, în Brașov, având program de lucru de luni până vineri, între 08:00 și 17:00.

Specializați în vânzarea și repararea echipamentelor pentru producție, tratarea și stocarea aerului comprimat, ne dedicăm oferirii de soluții profesioniste pentru întreținerea și repararea compresoarelor cu surub. Colaborăm cu branduri de prestigiu precum ALUP, ALMIG, AIRPRESS, ATLAS COPCO, BOGE, CECCATO, MARK, KAESER, KTC, și altele.

Echipa noastră de specialiști bine pregătiți este dedicată să furnizeze servicii de înaltă calitate pentru a menține operațiunile industriale la performanțe optime.

Suntem aici pentru a fi partenerul dvs. de încredere, asigurând funcționarea eficientă a compresoarelor cu surub pentru o producție fără probleme.

Pentru mai multe informații și pentru a iniția colaborarea, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0723 190 362 sau prin e-mail la: office@aernova.ro.

AERNOVA INDUSTRIAL SERVICE S.R.L. – Profesioniști în Compresoarele Industriale cu Surub, Garanția Performanței Maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *