Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru transportul de moloz și lucrări de demolare în Constanța, firma ACR Multilift vă oferă servicii de calitate superioară, logistica potrivită și echipamente profesionale. Cu o experiență bogată în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare, ACR Multilift a devenit un nume de încredere în regiune, oferind o gamă largă de servicii pentru clienții din Constanța și zonele înconjurătoare.

Servicii de Demolare și Transport de Moloz Profesionale

Una dintre specialitățile ACR Multilift este demolarea de clădiri, case, terasamente, elemente de infrastructură sau elemente din interiorul construcțiilor. Cu utilaje și anexe profesionale, echipa ACR Multilift poate gestiona cu succes proiecte de demolare de orice dimensiune. Aceste servicii sunt efectuate cu cea mai mare atenție la siguranță și respectarea regulamentelor legale.

După demolare, firma oferă și servicii de transport de moloz, eliminând eficient și ecologic reziduurile rezultate din proiectele de demolare. Echipamentele moderne și personalul bine instruit asigură că transportul de moloz se realizează rapid și fără probleme.

Excavatii, Montaj de Fose, și Instalații Subterane

ACR Multilift este specializată și în excavări generale și săpături de fundații. Cu utilaje de ultimă generație, aceștia pot executa săpături precise pentru fundații de clădiri sau alte lucrări de construcții. De asemenea, firma oferă servicii de montaj de fose septice și instalații subterane de canalizare, apă sau electrice. Cu o echipă experimentată și tehnică specializată, puteți avea încredere că toate lucrările vor fi efectuate cu profesionalism și precizie.

Logistica și Inchiriere Utilaje

ACR Multilift oferă și servicii de logistică pentru a asigura că materialele și echipamentele necesare sunt livrate la timp și în condiții optime. De asemenea, firma pune la dispoziție servicii de închiriere de utilaje, astfel încât clienții să poată avea acces la echipamente de calitate pentru propriile proiecte.

Date de Contact

Programul de lucru al firmei ACR Multilift este de la 09:00 la 18:00, ceea ce face ușor să planificați lucrările și să comunicați cu echipa lor. Pentru mai multe informații sau pentru a solicita servicii, puteți să îi contactați la numărul de telefon: 0729 254 466 sau să vizitați site-ul web oficial: https://acrmultilift.ro/ pentru a afla mai multe detalii despre serviciile lor și pentru a solicita un citat.

Firma ACR Multilift este dedicată calității și siguranței în toate proiectele lor. Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de demolare, transport de moloz, excavatii sau alte servicii de construcții, ACR Multilift este alegerea sigură în Constanța. Cu o echipă experimentată și echipamente profesionale, vă pot ajuta să transformați proiectele dumneavoastră în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *