Ești în căutarea locuinței ideale într-una dintre cele mai promițătoare zone din București? Titan4Residence, situat în Theodor Pallady, reprezintă răspunsul la căutările tale. Aici poți găsi apartamente direct de la dezvoltator, oferindu-ți oportunitatea de a alege și personaliza locuința ta ideală. Iată de ce ar trebui să iei în considerare achiziționarea unui apartament nou-finalizat direct de la dezvoltator în Titan4Residence:

Alegerea ta în Ansambluri Finalizate

Proiectul Titan4Residence se remarcă prin trei ansambluri finalizate, fiecare cu propria sa poveste de succes:

Oportunități Personalizate de Parcare

La Titan4Residence înțelegem că fiecare persoană are nevoi de parcare specifice. Prin urmare, oferim o gamă variată de opțiuni de parcare pentru a răspunde nevoilor individuale:

Varietate de Opțiuni de Achiziție

La Titan4Residence, poți alege dintr-o varietate de opțiuni de achiziție, pentru a-ți găsi apartamentul perfect:

Locație de Top în Theodor Pallady

Titan4Residence este amplasat strategic în sud-estul Bucureștiului, oferind acces rapid la numeroase facilități. Cu magazine importante precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket și multe altele în apropiere, vei avea tot confortul la îndemână. De asemenea, vei fi la o scurtă plimbare de restaurante, pizzerii, cafenele și parcuri, asigurând astfel o experiență de viață completă.

Eleganță și Confort în Fiecare Detaliu

Apartamentele din Titan4Residence sunt proiectate cu accent pe confort și stil. Cu ferestre mari pentru o iluminare naturală generoasă și tâmplărie PVC de înaltă calitate cu izolare termică și fonică superioară, fiecare apartament reprezintă un mediu liniștit și confortabil. Fiecare locuință are o terasă pentru momentele de relaxare și contemplare.

Calitate în Construcție și Design

La Titan4Residence, punem un accent special pe calitatea construcției. Fundația solidă din beton armat, pereții din cărămidă termoizolantă și sistemul termoizolat cu polistiren expandat asigură eficiență energetică și confort termic. Tâmplăria PVC de înaltă calitate și ușile solide contribuie la siguranță și izolare fonică. Fiecare locuință are instalații termice individuale și încălzire în pardoseală pentru un mediu plăcut în fiecare sezon.

Facilități Complete

Complexul oferă o gamă completă de facilități, inclusiv un loc de joacă pentru copii, locuri de parcare disponibile pentru fiecare apartament, spații verzi și zone de relaxare. Fiecare clădire are un ascensor modern și silențios pentru a ușura accesul la locuință.

Încredere și Profesionalism

Proiectul Titan4Residence este dezvoltat de echipa ADA CONCEPT DESIGN și coordonat de arhitectul principal Alexandru Daniel Anghel, garantând un standard înalt de calitate și design.

Contactează-ne pentru Mai Multe Informații

Dacă vrei să afli mai multe despre apartamentele direct de la dezvoltator în Theodor Pallady sau ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a-ți arăta cum poți face parte din această comunitate exclusivă.

Birou de Vânzări Titan4Residence:

Alege să trăiești stilat în Titan4Residence, unde eleganța, confortul și calitatea se întâlnesc pentru a crea locuința ta perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *