Controlul temperaturii în mediul industrial este esențial pentru performanța echipamentelor. ATE Group este partenerul de încredere specializat în furnizarea, recondiționarea și instalarea de turnuri de răcire, oferind soluții adaptate fiecărei cerințe specifice.

Ce ne definește este abordarea noastră completă a nevoilor de răcire. Fie că livrăm piese de schimb de cea mai înaltă calitate pentru diverse tipuri de turnuri de răcire sau recondiționăm aceste echipamente printr-un parteneriat puternic, precum cel cu Marley SPX, obiectivul nostru este optimizarea performanței și durabilității.

Serviciile noastre nu se opresc la simpla furnizare de echipamente. ATE Group oferă o gamă completă de servicii, acoperind proiectarea detaliată, instalarea și suportul tehnic de calitate. Portofoliul nostru cuprinde proiecte tehnice detaliate pentru construcții rezistente, instalații electrice, ventilație și altele, având mereu în vedere obiectivul unei soluții complete și durabile.

Ne angajăm să oferim un suport personalizat pentru fiecare client. De la analize de fezabilitate la studii de cost-beneficiu, ne străduim să identificăm cele mai bune soluții pentru cerințele unice, asigurând eficiență și rentabilitate.

ATE Group este partenerul ideal pentru soluțiile de răcire în mediile industriale. Pentru discuții detaliate privind modul în care putem răspunde cerințelor specifice ale afacerii dvs., vă invităm să ne contactați la sediul nostru din București, Lucretiu Pătrașcanu nr. 16, Sector 3, sau prin e-mail la office@ategroup.ro.

ATE Group – specialiști în soluții de răcire pentru mediul industrial, asigurând performanță optimă și durabilitate a echipamentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *