Într-o lume tot mai agitată și plină de provocări, sănătatea noastră mentală devine tot mai importantă. Din fericire, în orașul Arad există un refugiu dedicat sănătății mentale: Cabinetul Psihologului Alina Gordan. Acest cabinet oferă o gamă variată de servicii psihologice, menite să ajute oamenii și familiile lor să-și regăsească starea de bine și să ducă o viață calitativă.

Prezentare Generală

Cabinetul psihologului din Arad este condus de către Alina Gordan, o doamna psiholog clinician dedicată și pasionată de munca sa. Cu o diplomă de licență în Psihologie și un Master în Consiliere și Evaluare Psihologică, doamna Gordan este atestată de către Colegiul Psihologilor din România ca psiholog clinician cu drept de liberă practică.

Servicii Oferite

Cabinetul oferă o varietate de servicii psihologice, adaptate nevoilor individuale ale clienților. Printre acestea se numără:

  1. Evaluare Psihologică Clinică: Această evaluare se efectuează folosind teste acreditate, iar rezultatul este emis sub forma unui Raport de Evaluare Clinică (Psihodiagnostic). Acest raport are valabilitate de maxim 6 luni și poate fi utilizat în scop de diagnostic sau consiliere psihologică și educațională.
  2. Intervenție Psihologică Clinică și Consiliere Primară: Alina Gordan oferă consiliere personalizată și intervenție psihologică pentru a ajuta clienții să facă față diverselor probleme și să își îmbunătățească starea de bine.
  3. Ședințe de Autocunoaștere/Optimizare/Dezvoltare Personală/Coaching Psihologic: Aceste ședințe sunt concepute pentru a ajuta clienții să își exploreze și să își maximizeze potențialul, să își dezvolte inteligența emoțională și să găsească modalități de a face față stresului și provocărilor vieții.
  4. Activități Psihoeducative pentru Copii: Cabinetul organizează activități personalizate pentru copii, preadolescenți și adolescenți, cu accent pe dezvoltarea inteligenței emoționale, a imaginației și creativității, precum și corectarea unor comportamente nedorite.

Experiența Personală

Alina Gordan nu este doar un psiholog profesionist, ci și o soție și mamă, care înțelege profund provocările etapelor de viață ale copiilor săi. Această experiență personală îi permite să ofere o empatie și o înțelegere suplimentară clienților săi, mai ales în ceea ce privește problemele legate de relațiile familiale și parentale.

Locație și Contact

Cabinetul Psihologului Alina Gordan este situat în Arad, la adresa Piața Avram Iancu nr. 12 ap.1A. Pentru programări sau mai multe informații, puteți să contactați cabinetul prin e-mail la adresa cabinet@psihologalinagordan.ro sau prin WhatsApp la numărul de telefon: 0799-200 903.

În concluzie, Cabinetul Psihologului din Arad, Alina Gordan, este un spațiu sigur și profesional, unde fiecare persoană poate găsi sprijinul și ghidarea de care are nevoie pentru a-și recăpăta starea de bine și a-și îmbunătăți calitatea vieții. Cu abordarea sa empatică și profesionalismul său, Alina Gordan este pregătită să fie alături de clienți în călătoria lor către sănătatea mentală și fericirea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *