Firma Cargo Service Italia reprezintă o opțiune de top pentru toți cei care caută servicii profesionale de transport marfă între Italia și România. Cu o experiență vastă și o rețea bine stabilită de operare, Cargo Service Italia a câștigat încrederea clienților săi de-a lungul anilor. Acest articol vă va oferi o privire mai detaliată asupra serviciilor, infrastructurii și angajamentului acestei companii.

O Istorie de Succes de Peste Două Decenii

Fondată în 2004 în Civitanova Marche, Italia, Cargo Service Italia și-a câștigat locul în industria de transport marfă prin servicii de înaltă calitate și devotament față de clienți. Cu o dezvoltare constantă, firma a devenit una dintre cele mai apreciate opțiuni pentru transportul coletelor între România și Italia.

Servicii Profesionale de Transport Marfă

Cargo Service Italia oferă o gamă variată de servicii pentru transportul coletelor între cele două țări. Printre aceste servicii se numără:

  1. Transport Marfă: Firma se ocupă de colectarea, transportul și livrarea de plicuri (cu o greutate maximă de 500g) și colete (cu o greutate maximă de 30 kg și dimensiuni de până la 60x50x30 cm). Cu o echipă de profesioniști, Cargo Service Italia asigură o livrare rapidă și sigură a mărfurilor, în termen de 4 zile și 5 zile lucrătoare de la preluare. Parcul auto este bine echipat, incluzând dubițe și camionete carosate pentru transportul eficient al coletelor. De asemenea, preluarea mărfurilor se face zilnic, cu anunțare în prealabil, pentru a oferi flexibilitate maximă clienților.
  2. Depozitare și Păstrare de Mărfuri: Cargo Service Italia dispune de depozite bine echipate în România la Bragadiru și Oradea, precum și un depozit în Italia la Civitanova Marche. Aceste facilități de depozitare oferă soluții de stocare sigure și eficiente pentru mărfurile clienților, asigurându-se că acestea sunt în condiții optime până la momentul livrării.

Puncte de Lucru Strategice

Cu puncte de lucru atât în Bragadiru, Ilfov, cât și în Civitanova Marche, Italia, Cargo Service Italia este la îndemâna clienților săi pentru a răspunde prompt și eficient la nevoile lor de transport marfă.

Informații de Contact

Soluția Ideală pentru Transportul Colete Italia-Romania

Cargo Service Italia se angajează să ofere servicii de transport marfă de încredere și soluții de depozitare pentru clienții săi. Cu o echipă dedicată și o rețea bine stabilită, această companie se remarcă în furnizarea serviciilor de calitate pentru transportul coletelor între Italia și România. Alegeți Cargo Service Italia pentru o experiență de transport eficientă, sigură și profesionistă între cele două țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *