Când vă confruntați cu durerea și tristețea pierderii unei persoane dragi, Casa Funerară Blaj din București este aici pentru a vă oferi servicii funerare complete și sprijinul de care aveți nevoie. Cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu, suntem partenerul în care vă puteți încrede pentru a vă ajuta să gestionați această perioadă dificilă.

Oferim O Gamă Diversificată de Servicii:

La Casa Funerară Blaj, avem o serie de servicii menite să vă ajute să treceți prin aceste momente sensibile. Iată câteva dintre serviciile noastre:

  1. Consultanță Specializată: Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și îndrumare personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră.
  2. Înregistrarea Decesului: Vă sprijinim în procesul de înregistrare a decesului, asigurându-ne că toate aspectele legale sunt gestionate cu precizie.
  3. Pregătire și Îngrijire a Decedatului: Echipa noastră de experți se asigură că persoana decedată este pregătită cu demnitate pentru înmormântare sau incinerare.
  4. Sicrie și Accesorii: Vă punem la dispoziție o selecție variată de sicrie și cruci, pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite pentru ceremonie.
  5. Transport și Manipulare: Asigurăm transportul și manipularea cu grijă și respect pentru persoana decedată și familia acesteia.
  6. Asistență Documentară: Vă ghidăm în completarea și depunerea documentelor necesare în acest moment dificil.
  7. Organizare Servicii Religioase: Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să organizați serviciile religioase și comemorative.

Pachete Funerare Personalizate:

Suntem conștienți că fiecare familie are bugete și cerințe diferite. De aceea, la Casa Funerară Blaj, oferim o varietate de pachete funerare, cum ar fi Pachet MINIM, Pachet MEDIU, Pachet RIDICARE SPITAL, Pachet CREMATORIU, Pachet STANDARD și Pachet LUX.

Prețuri Accesibile pentru Sicrie: Sicriele noastre, echipate complet, acoperă o gamă variată de prețuri, pornind de la 850RON și ajungând până la 10.000RON.

Disponibilitate 24/7:

În astfel de momente sensibile, este esențial să aveți la dispoziție un partener de încredere oricând aveți nevoie. Casa Funerară Blaj este disponibilă 24/7.

Cu Casa Funerară Blaj, puteți avea încredere că persoana dragă va fi onorată cu demnitate și respect. Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți prin această perioadă dificilă. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră specifice, sunați-ne la 0764 690 865 sau 0766 207 837.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *