În fața inevitabilei pierderi a unei ființe dragi, Casa Funerară Blaj devine un loc de refugiu empatic și un ghid sigur, oferind servicii funerare complete și o expertiză solidă de peste 10 ani. Misiunea noastră depășește simpla furnizare de servicii, având ca obiectiv să fim un sprijin autentic și un ghid luminos în aceste momente dificile.

O Istorie Marcantă de Profesionalism și Înțelegere

Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul serviciilor funerare, Casa Funerară Blaj s-a afirmat ca un partener de încredere și respect în comunitatea noastră. Echipa noastră, compusă din profesioniști cu expertiză diversă, demonstrează o înțelegere profundă a complexității și sensibilității acestor momente delicate. Misiunea noastră nu se oprește la furnizarea de servicii impecabile; dorim să oferim un sprijin emoțional autentic familiilor afectate.

Servicii Funerare Complete, Personalizate pentru Fiecare Familie

Casa Funerară Blaj rămâne un punct de referință în oferirea unei game variate de pachete funerare, adaptate nevoilor și preferințelor unice ale fiecărei familii. Ne angajăm să tratăm fiecare detaliu cu grijă și respect, indiferent de alegerea făcută.

  1. Pachet MINIM: Simplu și eficient, acest pachet acoperă toate aspectele esențiale pentru o ceremonie funerară respectuoasă.
  2. Pachet MEDIU: Adăugând o notă de eleganță, acest pachet extins include elemente precum prosoape, batiste și platouri coliva, satisfăcând gusturile mai rafinate.
  3. Pachet RIDICARE SPITAL: Un serviciu specializat în ridicarea defunctului de la spital, gestionând în același timp toate documentele necesare și asigurând un transport adecvat.
  4. Pachet CREMATORIU: Pentru cei care aleg cremarea, Casa Funerară Blaj oferă un pachet complet, care include programarea incinerării și taxele aferente.
  5. Pachet STANDARD și LUX: Pentru ceremonii elaborate, aceste pachete acoperă toate aspectele, de la imbalsamare și toaletare la elemente luxoase precum coroane de flori.

De ce să Alegeți Casa Funerară Blaj?

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă invităm să ne contactați la adresa Calea Grivitei 95-97, Sector 1, București, sau să sunați la numerele de telefon 0764 690 865 / 0766 207 837. De asemenea, ne puteți scrie la casafunerarablaj@gmail.com pentru informații suplimentare sau orice întrebări.

În aceste momente dificile, Casa Funerară Blaj nu doar oferă servicii impecabile, ci și devine un sprijin autentic pentru a vă ajuta să vă onorați persoana dragă într-un mod demn și respectuos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *