In momentele dificile cand ne confruntam cu pierderea unei persoane dragi, aveti nevoie de un partener de incredere care sa va ofere servicii funerare complete, pentru a va ajuta sa treceti prin aceasta perioada cu demnitate si respect. Casa Funerara Blaj, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, se angajeaza sa fie alaturi de dvs. in aceste clipe sensibile si sa va ofere sprijinul necesar pentru a organiza o inmormantare sau o incinerare in conformitate cu traditiile si dorintele familiei.

Gama variata de servicii

Casa Funerara Blaj ofera o gama completa de servicii funerare, pentru a va ajuta in fiecare etapa a procesului de inmormantare sau incinerare. Iata o scurta prezentare a serviciilor oferite:

Consultanta de Specialitate: Echipa de experti de la Casa Funerara Blaj va sta la dispozitie pentru a va ghida si a va oferi sfaturi in alegerea celor mai potrivite servicii si produse funerare pentru nevoile si preferintele dvs.
Constatare Deces: Serviciul de constatare a decesului este esential pentru inceperea procesului de inmormantare sau incinerare. Echipa lor va va ajuta sa obtineti documentele necesare.
Imbalsamare, Toaletare Decedat, Impachetare Decedat: Aceste servicii asigura pregatirea decedatului pentru inmormantare sau incinerare, oferind o prezentare adecvata si o ingrijire respectuoasa.
Acte Necesare Inhumarii/Incinerarii: Casa Funerara Blaj va va ghida prin intregul proces de obtinere a documentelor necesare pentru inmormantare sau incinerare.
Sicrie si Cruci: Alegeti dintr-o gama variata de sicrie si cruci, pentru a gasi produsul potrivit pentru persoana draga.
Transport si Manipulat: Asigurati-va ca decedatul este transportat in conditii sigure si respectuoase.
Consiliere pentru Obtinerea unui Loc de Veci: Echipa de la Casa Funerara Blaj va va ajuta sa gasiti si sa obtineti un loc de veci in cimitirul dorit.
Organizare Parastas si Pomana: Oferiti un omagiu adecvat persoanei decedate prin organizarea unui parastas si a unei pomana traditionale.
Intocmire Dosar pentru Ajutor de Inmormantare: Daca sunteti eligibil pentru ajutor de inmormantare, Casa Funerara Blaj va va ajuta sa completati dosarul necesar.
Servicii Conexe: Pentru a va asigura ca toate aspectele sunt acoperite, firma ofera servicii suplimentare precum catafalc, capac frigorific si organizare de procesiune la pas, cu un cor bisericesc.

Pachete Funerare Disponibile

Casa Funerara Blaj ofera o varietate de pachete funerare pentru a se potrivi nevoilor si bugetului fiecarui client. Pachetele includ:

Pachet MINIM
Pachet MEDIU
Pachet RIDICARE SPITAL
Pachet CREMATORIU
Pachet STANDARD
Pachet LUX

Aceasta diversitate de optiuni va permite sa alegeti pachetul care corespunde cel mai bine nevoilor si cerintelor dvs. financiare.

Sicrie de Calitate la Preturi Accesibile

Sicriele oferite de Casa Funerara Blaj sunt echipate complet si variaza in preturi, astfel incat sa puteti gasi produsul potrivit pentru bugetul dvs. Sicriele sunt disponibile incepand de la 850RON, ajungand pana la 10.000RON, asigurand o gama variata de optiuni pentru a satisface diferite preferinte si cerinte.

Date de Contact

Adresa: Calea Grivitei 95-97, Sector 1, Bucuresti
Numere de Telefon: 0764 690 865 / 0766 207 837
Disponibilitate 24/7

Casa Funerara Blaj este mereu la dispozitia dvs., oferind servicii profesionale si umane pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dificile asociate decesului unei persoane dragi. Cu o experienta de peste 10 ani si o gama variata de servicii si pachete funerare, aceasta firma se angajeaza sa fie alaturi de familiile in doliu, oferind sprijin si respect in toate etapele procesului funerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *