În viața noastră, întâmpinăm inevitabil momente de durere și pierdere, precum decesul unui membru al familiei sau al unui prieten apropiat. În aceste clipe delicate, este esențial să avem la dispoziție un sprijin de încredere și servicii funerare complete pentru a ne ajuta să ne luăm rămas bun de la cei dragi într-un mod demn și respectuos. Casa Funerară Blaj, cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru a vă ajuta să gestionați aceste momente dificile.

O Echipă Experimentată și Plină de Empatie

Casa Funerară Blaj se remarcă datorită experienței și profesionalismului echipei sale. Cu peste un deceniu de experiență în furnizarea de servicii funerare, aceștia înțeleg profund complexitatea și sensibilitatea situațiilor cu care se confruntă clienții în aceste momente. Echipa noastră este dedicată oferirii de servicii de cea mai înaltă calitate, prezentate cu empatie și respect.

O Gamă Variată de Servicii Funerare

Casa Funerară Blaj oferă o gamă completă de servicii funerare pentru a vă ajuta să gestionați fiecare detaliu în aceste momente dificile. Iată o prezentare a serviciilor disponibile:

 1. Aranjamente Florale: Echipa vă asistă în crearea de aranjamente florale frumoase și respectuoase pentru a comemora viața persoanei decedate.
 2. Repatriere Decedați din Europa: Dacă este necesar, firma vă poate ajuta cu repatrierea persoanei decedate din Europa.
 3. Sicrie de Lux: Casa Funerară Blaj vă oferă o selecție variată de sicrie, inclusiv opțiuni de lux, pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră.
 4. Consultanță de Specialitate: Echipa noastră vă oferă îndrumare și consultanță specializată pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în aceste momente dificile.
 5. Constatare Deces: Casa Funerară Blaj vă ajută cu procesul de constatare a decesului.
 6. Îmbălsamare și Toaletare Decedatului: Furnizează servicii profesionale pentru pregătirea decedatului pentru înmormântare.
 7. Impachetarea Decedatului: Cu atenție și empatie, echipa se ocupă de impachetarea decedatului.
 8. Cruci și Monumente Funerare: Firma oferă o gamă variată de opțiuni pentru cruci și monumente funerare de calitate.
 9. Transport și Manipulare: Casa Funerară Blaj oferă servicii complete de transport și manipulare a decedatului.
 10. Organizare Parastas/Pomana: Echipa vă ajută să organizați parastasul sau pomana pentru a comemora persoana dragă într-un mod adecvat.
 11. Intocmirea Dosarului pentru Înmormântare: Vă sprijină în întocmirea dosarului necesar pentru înmormântare.

Opțiuni Variate pentru Toate Preferințele

Casa Funerară Blaj oferă patru pachete distincte pentru a satisface toate necesitățile:

 1. Pachet Minim: O opțiune simplă și esențială pentru servicii funerare de bază.
 2. Pachet Mediu: O soluție mai cuprinzătoare pentru servicii funerare variate.
 3. Pachet Ridicare Spital: Ideal pentru cazurile în care decesul a survenit într-un spital.
 4. Pachet Crematoriu: Potrivit pentru cei care doresc incinerarea.
 5. Pachet Standard: O opțiune mai complexă pentru servicii funerare tradiționale.
 6. Pachet Lux: Pentru cei care caută servicii funerare de cea mai înaltă calitate și opțiuni de lux.

Servicii Disponibile Non-Stop

Casa Funerară Blaj înțelege că astfel de situații pot apărea oricând, motiv pentru care oferă servicii non-stop pentru a vă ajuta în orice moment, zi sau noapte.

Date de Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita servicii, vă puteți conecta cu Casa Funerară Blaj folosind numerele de telefon disponibile: 0764690865 și 0766207837. De asemenea, puteți accesa site-ul web al companiei la casafunerarablaj.ro pentru a obține detalii suplimentare.

, oferindu-vă servicii funerare complete de cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *