In pitorescul oras Baia Mare, in inima Maramuresului, se remarca Centrul Medical Catalina, destinatia perfecta pentru servicii medicale de recuperare de cea mai inalta calitate. Aici, pacientii beneficiaza de o gama variata de tratamente, incluzand ingrijiri paleative, recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, adaptate pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

Ingrijire de Calitate pentru Persoanele in Varsta

Centrul Medical Catalina acorda o atentie speciala ingrijirii persoanelor in varsta. Camerele moderne de cazare sunt dotate cu facilitati de ultima generatie si echipamente adaptate, cum ar fi paturi reglabile pe toate axele, pentru a asigura un confort maxim. Fiecare camera este climatizata si mobilata cu grija, oferind pacientilor baie privata, televizor LCD si dispozitive pentru acces facil la personalul medical. Aceste dotari au fost concepute pentru a crea un mediu sigur si reconfortant.

Terapii si Tratamente Avansate

Pentru pacientii care necesita terapie de recuperare, medicina fizica sau balneologie, Centrul Medical Catalina dispune de aparatura de ultima generatie. Terapeutii experimentati lucreaza alaturi de pacienti pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite sa imbunatateasca calitatea vietii si sa restabileasca mobilitatea.

Ambianta Prietenoasa si Relaxanta

Centrul Medical Catalina nu ofera doar ingrijire medicala de inalta calitate, ci si o ambianta prietenoasa si relaxanta. Aleile umbrite, spatiile verzi si zonele de relaxare permit pacientilor sa se bucure de momente de odihna si socializare. Activitati precum jocuri de sah, table, carti sau ascultarea muzicii contribuie la mentinerea agerimii mentale si la starea generala de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina ofera trei pachete diferite de servicii medicale pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacientilor:

Servicii medicale spitalicesti in specialitatea ingrijiri paleative – disponibile pentru un numar de pana la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti pentru recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 22 de paturi, din care 2 sunt asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi pentru recuperare, medicina fizica si balneologie – disponibile pentru un numar de 7 paturi, toate asigurate in baza unui contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Contactati Centrul Medical Catalina

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a programa o consultatie, va puteti adresa centrului folosind urmatoarele informatii de contact:

Adresa: Coltau 1 / L, Maramures
Informatii pentru pacienti:
Sectia ingrijiri paleative: 0760 629 930 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie: 0742 785 485 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie in regim de spitalizare de zi: 0786 111 400 (intre orele 13-15, de luni pana vineri)
Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Centrul Medical Catalina ofera o oportunitate unica de a va recapata sanatatea si starea de bine intr-un mediu sigur, confortabil si profesionist. Aici, expertiza si atentia la detalii se intalnesc pentru a va oferi o experienta de recuperare medicala cu adevarat speciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *