În lumea construcțiilor, impermeabilizarea betonului joacă un rol crucial în asigurarea longevității și performanței structurilor. Firma HYDROISOL a adus pe piață un produs revoluționar – cimentul hidroizolant pe bază de ciment – care promite să schimbe regulile în acest domeniu.

Originea Tehnologiei

Această tehnologie de vârf s-a dezvoltat la Universitatea Tehnică Ural a Academiei Ruse de Științe și se bazează pe un cristal de origine rusă. Acest cristal unic a deschis calea pentru crearea unui material de impermeabilizare excepțional.

Mod de Acțiune

Cimentul hidroizolant HYDROISOL abordează impermeabilizarea printr-o abordare dublă:

  1. Umplerea fisurilor capilare: Produsul pătrunde în profunzimea structurii betonului, astfel eliminând fisurile capilare și punctele de acces pentru apă.
  2. Cristale insolubile în apă: Cimentul conține cristale care rămân stabile în contact cu apă, formând o barieră eficientă împotriva pătrunderii acesteia în beton.

Integrare în Procesul de Construcție

Un alt avantaj semnificativ al cimentului hidroizolant HYDROISOL este capacitatea sa de a fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Acest lucru permite impermeabilizarea să fie incorporată în procesul de construcție, oferind protecție de la început pentru elementele precum fundații, acoperișuri, terase, parcări, piscine și rezervoare de apă.

Distribuție la Scară Largă

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş a obținut recent exclusivitatea pentru distribuția mărcii HYDROISOL în regiunile Turciei, Europei și Orientului Mijlociu. Ei s-au angajat să furnizeze produse de cea mai înaltă calitate și servicii de inginerie superioare clienților din aceste zone.

Detalii de Contact

Pentru a obține mai multe informații despre cimentul hidroizolant HYDROISOL și produsele conexe, vă rugăm să contactați NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş la următoarele date de contact:

În concluzie, cimentul hidroizolant HYDROISOL reprezintă o soluție inovatoare și durabilă pentru impermeabilizarea betonului în industria construcțiilor, contribuind semnificativ la prelungirea duratei de viață a structurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *