Frumusețea Revelată Prin Experiență și Devotament

Atunci când vine vorba de transformarea aspectului sânilor, Clinica Doctor Luminița Banacu este un reper de încredere. Cu o carieră solidă în chirurgia plastică, Dr. Luminița Banacu a obținut titlul de medic primar în chirurgia plastică, reconstructivă și microchirurgie în 2004, oferind astfel o expertiză de top în acest domeniu.

Proceduri de Ridicare și Mărire a Sânilor

Clinica Doctor Luminița Banacu se specializează în intervenții de ridicare și mărire a sânilor, oferind o gamă variată de proceduri specializate pentru a vă ajuta să obțineți aspectul dorit. Iată cum vă poate ajuta:

Detalii și Date de Contact

Locații:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș
    • Adresă: Sos. Mihai Bravu nr 281, București
  2. Clinica EstetLaser
    • Adresă: Strada Calusei nr 11, sector 2, București
  3. Clinica Slimart
    • Adresă: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București

Pentru a Vă Îmbunătăți Aspectul și Încrederea

Clinica Doctor Luminița Banacu pune în prim-plan siguranța și satisfacția pacienților săi. Cu o abordare personalizată, Dr. Banacu și echipa sa vă vor ghida în fiecare etapă a procesului pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin procedurile, beneficiile și riscurile. Cu experiența sa vastă, vă puteți baza pe servicii de cea mai înaltă calitate.

Dacă sunteți interesată de oricare dintre procedurile de ridicare sau mărire a sânilor sau doriți să stabiliți o consultație pentru a discuta opțiunile disponibile, contactați Clinica Doctor Luminița Banacu folosind datele de contact furnizate mai sus. Cu Clinica Doctor Luminița Banacu, transformarea într-o versiune mai sigură și mai încrezătoare în sine a voastră este la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *