Frumoasa zâmbire este un aspect esențial al încrederii noastre personale și a sănătății orale. O dantură sănătoasă și strălucitoare nu doar adaugă valoare estetică, ci și contribuie la o viață mai sănătoasă și fericită. În căutarea unei experiențe stomatologice de încredere, DentoArt Galați este răspunsul la toate nevoile dumneavoastră.

Siguranța Tratamentului pe Termen Lung

La DentoArt Galați, credem cu tărie în „Siguranța tratamentului bine făcut pe termen lung”. Cu o echipă de profesioniști stomatologi cu experiență și tehnologie de ultimă generație, vă putem asigura că veți primi cea mai bună îngrijire stomatologică pentru a vă menține zâmbetul sănătos și strălucitor pe termen lung.

Diversitatea Tipurilor de Implanturi

DentoArt Galați oferă o gamă variată de tipuri de implanturi dentare pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Printre opțiunile noastre se numără Implant INNO, Implant Megagen, Implant Dentium, Implant Straumann și Implant Nobel Care. Această diversitate vă permite să alegeți implantul care corespunde cel mai bine situației dumneavoastră și să obțineți rezultate de înaltă calitate.

Parteneriate de Încredere

Suntem mândri să colaborăm cu parteneri de încredere, precum Straumann, Dentium USA, Cowellmedi, MEGAGEN și Nobel Biocare, pentru a vă oferi cele mai bune materiale și tehnologii disponibile în industria stomatologică. Aceste colaborări ne permit să asigurăm calitatea și durabilitatea fiecărui implant și tratament pe care îl oferim.

Planul de Tratament în Implantologie

La DentoArt Galați, înțelegem importanța unui plan de tratament bine stabilit și personalizat pentru fiecare pacient. Planul de tratament include mai multe etape esențiale:

  1. Consultatie: Prima etapă a procesului este consultarea inițială, în care medicul stomatolog va evalua starea dumneavoastră orală și va discuta opțiunile de tratament.
  2. Investigații complementare: Această etapă implică radiografia digitală panoramică și tomografia computerizată pentru a obține o imagine detaliată a cavității orale.
  3. Plan de tratament: Se stabilește planul de tratament personalizat, luând în considerare anamneza, examinarea clinică, investigațiile radiologice, starea actuală a danturii și analizele medicale, dacă sunt necesare.
  4. Etapa terapeutică: Igienizare profesională, stabilizarea statusului paradontologic și pregătirea cavității orale pentru intervenția chirurgicală.
  5. Etapa Chirurgicală: Includ extracții dentare, inserarea implanturilor, adiții osoase și alte proceduri chirurgicale necesare.
  6. Vindecare și osteointegrare: Implanturile dentare se osteointegrează într-un interval de timp de 3-6 luni de la intervenție.
  7. Etapa protetică: Fixarea definitivă a lucrărilor pe implanturi pentru a obține un zâmbet perfect.
  8. Vizite de control: Continuăm să vă monitorizăm progresul pentru a ne asigura că sunteți complet satisfăcut de rezultate.

Programare Simplă și Rapidă

DentoArt Galați face programarea simplă și rapidă pentru pacienții săi. Aveți mai multe opțiuni pentru a stabili o programare:

Locație Convenabilă

Clinica noastră se află în Bloc PS2, pe Bulevardul Siderurgiștilor, numărul 9, Galați 800478. O locație convenabilă și accesibilă pentru a vă oferi servicii stomatologice de calitate.

La DentoArt Galați, vă asigurăm că sunteți în mâini bune. Cu o echipă dedicată și un plan de tratament bine stabilit, vă vom ajuta să vă redobândiți zâmbetul strălucitor și să vă mențineți sănătatea orală pe termen lung. Pentru orice nevoie stomatologică, suntem aici să vă oferim servicii de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultare și pentru a vă începe călătoria către o dantură sănătoasă și frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *