Dacă sunteți în căutarea unor locuințe noi, modern amenajate și confortabile într-o zonă în dezvoltare rapidă, nu căutați mai departe! Titan4Residence vă oferă o oportunitate unică de a vă achiziționa apartamentul visurilor voastre în Sectorul 3, Theodor Pallady. Cu o abordare atentă la design și facilități de top, acest complex rezidențial vă va cuceri instantaneu.

Design Elegant și Functional

Proiectarea complexului Titan4Residence a fost încredințată echipei ADA Concept Design, sub coordonarea arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel. Rezultatul? Un ansamblu imobiliar care impresionează prin eleganță și funcționalitate. Apartamentele au fost concepute cu atenție la detalii, cu suprafețe mari vitrate care permit luminii naturale să pătrundă în interior, creând astfel un mediu plăcut și primitor.

Facilități de Top

Residenții Titan4Residence se pot bucura de o gamă variată de facilități, care includ:

Locație Excelentă

Un alt avantaj major al Titan4Residence este locația sa privilegiată. Complexul este situat la o distanță foarte mică de magazine și centre comerciale de renume, cum ar fi MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady. Cu o varietate de restaurante, pizzerii, cafenele și școli în apropiere, veți avea acces la tot ce aveți nevoie pentru un stil de viață comod și plin de confort.

Conectare Rapidă

Cu mijloace de transport în comun la îndemână, accesul la alte părți ale orașului este ușor și comod. Metroul stația Nicolae Teclu, precum și linii de autobuz RATB (23, 27, 40, N111) vă vor conecta rapid la alte zone ale Bucureștiului.

Opțiuni Variate de Cumpărare

Titan4Residence vă oferă o gamă variată de opțiuni de cumpărare pentru a vă potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră. Puteți alege din:

  1. Garsoniere și Apartamente tip studio – pornind de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 camere – pornind de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 camere – pornind de la 111.400€.

Contactați-ne

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Titan4Residence și să programați o vizită pentru a explora aceste apartamente moderne, nu ezitați să ne contactați:

În Titan4Residence, veți găsi mai mult decât o locuință – veți găsi un camin modern și confortabil, într-o zonă de viitor a Bucureștiului. Nu pierdeți oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament unic în Titan4Residence!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *