București, România – În căutarea unei transformări care să-ți evidențieze frumusețea interioară și să-ți confere încredere în tine? Dr. Sorin Parasca este un medic chirurg estetic de renume în București, cu experiență vastă în domeniu, pasionat de aducerea la viață a frumuseții autentice a fiecărui pacient.

Cu o carieră solidă și implicare activă în domeniul chirurgiei estetice, Dr. Sorin Parasca este membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și al Societății Române de Chirurgie Estetică, făcând parte dintr-un grup select de profesioniști dedicați calității și siguranței procedurilor chirurgicale estetice.

Experiență și Competență

Cu o experiență vastă în chirurgia estetică, Dr. Parasca aduce laolaltă cunoștințe medicale solide și abilități chirurgicale experte pentru a obține rezultate exceptionale. Este medic primar la prestigioasa Clinica Nordestetica, unde oferă o gamă variată de proceduri estetice, transformând visele pacienților în realitate.

Servicii Personalizate

Dr. Sorin Parasca oferă o gamă diversificată de servicii pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient. De la chirurgia feței, chirurgia sânului și chirurgia siluetei până la proceduri non-invazive, fiecare pacient primește o abordare personalizată și o atenție deosebită la detalii. Cu abilitățile sale deosebite, Dr. Parasca poate corecta imperfecțiuni, îmbunătăți aspectul și restabili frumusețea naturală a pacienților.

Prețuri Accesibile

Dr. Sorin Parasca înțelege că chirurgia estetică poate fi un angajament financiar important, de aceea oferă o gamă variată de servicii la prețuri competitive. Preturile încep de la 200-300 EURO pentru proceduri precum umplerea ridurilor și ajung până la 4000 EURO pentru implanturi de fese. Cu Dr. Parasca, pacienții pot avea încredere că obțin valoare pentru fiecare euro investit în frumusețea lor.

Contact și Programări

Pentru cei care doresc să exploreze posibilitățile oferite de Dr. Sorin Parasca în domeniul chirurgiei estetice, este ușor de contactat. Clinica sa, Nordestetica, se află pe strada Daniel Ciugureanu nr. 24A, în București. Pentru programări și informații suplimentare, puteți să-l contactați la adresa de email office@clinica-estetica.ro sau la numărul de telefon 0723 513 914. Mai multe informații despre experiența și serviciile sale pot fi găsite pe site-ul web oficial al clinicii, http://www.nordestetica.ro, sau pe site-ul personal, drsorinparasca.ro.

Cu Dr. Sorin Parasca, vă puteți aștepta la o experiență de chirurgie estetică sigură, de încredere și personalizată, care vă va ajuta să vă descoperiți frumusețea autentică. Pentru o transformare care să vă aducă încredere în sine și să vă evidențieze adevărata frumusețe, alegeți să colaborați cu un expert în domeniu, Dr. Sorin Parasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *