Introducere

Bucureștiul este un oraș în continuă dezvoltare, iar piața imobiliară oferă numeroase opțiuni pentru cei care caută un nou cămin. Dacă sunteți în căutarea unor apartamente noi, de înaltă calitate, într-o zonă liniștită, dar bine conectată la toate facilitățile urbane, atunci Titan4Residence este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Acest proiect imobiliar impresionant este situat în zona Theodor Pallady din sud-estul Bucureștiului și aduce un nou nivel de confort și rafinament în lumea locuirii.

Despre Titan4Residence

Titan4Residence este un proiect imobiliar remarcabil, care constă în trei ansambluri rezidențiale. Compania a finalizat deja două dintre aceste ansambluri cu un succes impresionant, și anume:

  1. Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44 – Aici au fost vândute 176 de imobile.
  2. Strada Gura Calitei nr. 82-88 – Cu nu mai puțin de 225 de imobile vândute.

De asemenea, un al treilea ansamblu situat pe Strada Gura Calitei nr. 158 are încă 139 de apartamente disponibile dintr-un total de 208. Aceste cifre demonstrează popularitatea și încrederea pe care oamenii o au în Titan4Residence.

Variante de Achiziție

Titan4Residence oferă o gamă variată de opțiuni de achiziție pentru a satisface toate nevoile și preferințele clienților. Iată câteva dintre ele:

  1. Garsoniere și Apartamente tip Studio – Cu prețuri începând de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 Camere – Cu prețuri începând de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 Camere – Cu prețuri începând de la 111.400€.
  4. Apartamente cu 2/3 Camere și Grădină – O opțiune perfectă pentru cei care doresc un spațiu verde privat.

Facilități Excepționale

Unul dintre punctele forte ale Titan4Residence este gama impresionantă de facilități oferite rezidenților:

Construcție și Calitate

Calitatea construcției și a materialelor este o prioritate pentru Titan4Residence:

Localizare Ideală

Titan4Residence beneficiază de o localizare excelentă, la o distanță foarte mică față de centrele comerciale, supermarketuri și alte facilități esențiale, cum ar fi MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady, Leroy Merlin, restaurante, pizzerii, cafenele și parcuri. Școlile și liceele se află, de asemenea, în proximitate, facilitând accesul la educație pentru familiile cu copii. Transportul este ușor accesibil, cu stații de metrou și autobuze RATB în apropiere.

Date de Contact

Pentru mai multe informații sau pentru a vizita Titan4Residence, vă puteți adresa biroului de vânzări la adresa:

Adresa: Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap.4

Numere de Telefon: +40 775 355 245 / +40 773 936 561

Adresa de Email: vanzari@titan4residence.ro

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea apartamentului perfect, Titan4Residence din Theodor Pallady este o opțiune de top care merită să fie luată în considerare. Cu facilități de excepție, calitate superioară a construcției și o locație convenabilă, acest proiect imobiliar reprezintă o oportunitate unică pentru cei care doresc să își găsească un cămin modern și confortabil în București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *