Pasiunea pentru frumusețea florilor a dat naștere florăriei Prima Donna, un adevărat paradis al florilor din Constanța. Cu o prezență de peste 15 ani pe piață, Prima Donna s-a impus ca o destinație de top pentru cei care doresc să încânte simțurile cu aranjamente florale și buchete elegante. Cu un magazin fizic situat pe Str. Stefan Mihaileanu 57 E, Constanța, și o prezență online la florarieconstanta.ro, Prima Donna vă invită să explorați minunile florilor într-un mod unic și captivant.

Povestea Prima Donna

Prima Donna a luat naștere în 2006 din pasiunea pentru flori a fondatoarei, care a vrut să aducă frumusețea naturii în inimile oamenilor și să le ofere o modalitate specială de a sărbători momentele importante din viața lor. Cu un angajament de durată față de calitate și frumusețe, Prima Donna a crescut și a devenit un punct de referință în industria florală din Constanța.

Gama de Produse

Prima Donna oferă o gamă variată de produse florale pentru toate ocaziile. Indiferent dacă doriți să sărbătoriți o zi specială, să exprimați sentimente sau să aduceți o notă de eleganță spațiului dvs., veți găsi aici soluția perfectă. Iată câteva dintre produsele lor:

  1. Aranjamente Florale: De la aranjamente de Crăciun și Paste, la aranjamente funerare sau pentru nou-născuți, Prima Donna vă oferă creații florale remarcabile pentru toate gusturile și ocaziile.
  2. Buchete de Flori: Dacă doriți să surprindeți pe cineva drag cu un buchet de flori, aveți de ales dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi 25 de trandafiri roșii sau buchete albe elegante.
  3. Cosuri de Flori: Cosurile cu flori sunt o alegere minunată pentru a crea cadouri memorabile. Prima Donna vă oferă opțiuni precum „Leather Purse” sau „Spring Basket”.
  4. Cutii cu Flori: Cutiile cu flori adaugă un element de surpriză și eleganță. Optați pentru „Happy 18th” sau „Deep Purple” pentru a impresiona.
  5. Flori Dulci: Pentru o notă dulce și frumoasă, puteți alege aranjamente precum „Aranjament happy 30th” care combină un tort și un aranjament floral.
  6. Flori și Baloane: Combinația perfectă dintre flori și baloane este disponibilă la Prima Donna. „Hello baby boy!” este o opțiune minunată pentru a celebra o nouă venire în familie.
  7. Inimi din Flori: Pentru gesturi de dragoste, puteți alege inimi din flori, cum ar fi „Big Heart”, „Pink/Purple Heart” sau „Blue Touch”.

Prețuri Atrăgătoare

Prima Donna oferă produse de calitate la prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un buchet de 25 de trandafiri roșii pentru 300 de lei sau o inimă din flori „Pink/Purple Heart” pentru 400 de lei. Indiferent de bugetul dvs., veți găsi opțiuni care vă vor încânta și vor face o impresie durabilă.

Contact

Pentru a comanda sau pentru mai multe informații, puteți lua legătura cu Prima Donna folosind datele de contact de mai jos:

Descoperiți farmecul florilor la Prima Donna și lăsați-vă captivați de creațiile lor florale remarcabile. Indiferent de ocazie, această florărie vă oferă soluțiile perfecte pentru a vă exprima sentimentele sau a vă bucura de frumusețea naturii într-un mod special și personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *