În centrul vibrant al Bucureștiului, Dr. Sorin Parasca strălucește ca o prezență de referință în lumea chirurgiei estetice, oferind o experiență vastă și cunoștințe profunde într-o gamă diversificată de proceduri de succes. Cu peste două decenii de activitate în domeniu, Dr. Parasca este un nume recunoscut pentru cei care aspiră la îmbunătățirea aspectului lor și la recuperarea încrederii în sine.

Cu titlul de medic primar, Dr. Sorin Parasca își desfășoară activitatea la prestigioasa Clinica Nordestetica din sectorul 1 al Bucureștiului. Având un doctorat în medicină și o specializare în chirurgia estetică, cu accent pe remodelarea corpului după pierderea semnificativă în greutate, Dr. Parasca se remarcă prin cunoștințele sale extinse privind transformarea și îmbunătățirea aspectului pacienților săi.

Pe lângă activitatea sa în sectorul privat, Dr. Parasca deține și funcția de șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși din București, contribuind la pregătirea viitoarei generații de chirurgi plasticieni.

Diversitate în Proceduri Estetice

Un aspect care îl definește este gama variată de proceduri oferite, printre care se numără:

  1. Abdominoplastie: O procedură care elimină excesul de piele abdominală și creează un abdomen mai plat și ferm.
  2. Lifting facial: Pentru estomparea semnelor de îmbătrânire și restabilirea fermității pielii feței.
  3. Rinoplastie: Corectarea formei și dimensiunii nasului pentru un aspect facial armonios.
  4. Augmentarea sânilor: Prin intermediul implanturilor mamare, se obține un bust mai plin și se corectează asimetriile.
  5. Liposucție: Pentru îndepărtarea grăsimii nedorite din diverse zone ale corpului.
  6. Proceduri de conturare corporală: Pentru definirea mușchilor și evidențierea liniilor corpului.

Profesionalism și Confidențialitate

Într-un domeniu în care încrederea și confidențialitatea sunt fundamentale, Dr. Parasca se remarcă prin angajamentul său față de etică, integritate și protecția datelor pacienților. Asigură fiecărui pacient consultații atente și furnizează informații detaliate cu privire la procedurile considerate.

Contact

Pentru programări și informații suplimentare, Dr. Sorin Parasca poate fi contactat la:

În concluzie, Dr. Sorin Parasca este o prezență remarcabilă în domeniul chirurgiei estetice din București, oferind o carieră impresionantă și pasiune pentru transformarea înfățișării și pentru restabilirea încrederii pacienților săi. Este o alegere de încredere pentru cei care caută servicii de înaltă calitate în domeniul chirurgiei estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *