ANNE’S BRIDAL este sursa dumneavoastră de încredere pentru a găsi rochia de mireasă perfectă în stilul „Printesa„. Cu locații în Bucuresti și Timișoara, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați ziua nunții într-un vis împlinit.

De ce să alegeți o rochie de mireasă stil „Printesa” de la ANNE’S BRIDAL:

Diversitatea Modelelor

Colecția noastră este plină de modele variate de rochii de mireasă stil „Printesa”. Fie că sunteți în căutarea unei fuste ample cu dantelă subtilă sau a unei rochii cu aplicații strălucitoare, veți găsi cu siguranță rochia visurilor dumneavoastră.

Măiestria Detaliilor

Ne dedicăm fiecărui detaliu al rochiilor noastre. Fiecare rochie este creată cu grijă, de la cusături la dantelă, broderii și aplicații, pentru a vă asigura că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor „Printesa” pune în evidență talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător.

Comenzi Personalizate

Dacă nu găsiți exact modelul dorit în magazin, puteți opta pentru o rochie personalizată. Aveți posibilitatea să adăugați detalii sau să ajustați designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o.

Timpul de Producție

Înțelegem că planificarea nunții necesită timp și atenție. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu opțiunea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni), oferindu-vă suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii

Magazinul nostru oferă o gamă variată de voaluri pentru a completa look-ul dumneavoastră de mireasă. De la voaluri lungi și scurte la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă de eleganță.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

TIMIȘOARA:

Vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre sau să ne contactați pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil „Printesa” a visurilor dumneavoastră.

La ANNE’S BRIDAL, suntem dedicați să vă ajutăm să transformați ziua nunții voastre într-un eveniment cu adevărat special și memorabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *