Într-o lume în care tehnologia și materialele sintetice câștigă teren, există încă artizani dedicati care pun în valoare frumusețea și calitățile unui material atât de vechi și natural precum lemnul. Un exemplu strălucitor în acest sens este firma EPAN, înființată în 1994, cu sediul în Vaslui, Podul Înalt 2, 730232.

O Istorie de Pasiune și Dedicație

Co-fondatorul Neculai Grigoriu împărtășește o viziune puternică despre lemn și procesul de fabricație la EPAN: „Credem cu tărie că elementul cheie din această ecuație este nimic altceva decât pasiunea. Iubim lemnul, îl înțelegem, îl respectăm și considerăm că, exploatat corespunzător, este materialul perfect.”

De la Gaterarea Busteanului până la Finisajul Perfect

EPAN deține controlul deplin asupra fiecărui aspect al procesului de producție a treptelor de scara din lemn. Totul începe cu gaterarea bușteanului, unde se selectează lemnul de cea mai înaltă calitate pentru a asigura rezistența și durabilitatea treptelor. Următorul pas crucial este uscarea cherestelei, un proces delicat care elimină excesul de umiditate fără a afecta integritatea lemnului.

După aceasta, lemnul trece prin etapele de prelucrare semifinită, unde fiecare treaptă este finisată cu precizie pentru a asigura un aspect uniform și o textură plăcută. Ulterior, intrăm în lumea finisajului, unde treptele de scara capătă personalitate prin aplicarea de lacuri sau uleiuri speciale care nu fac doar treptele de scara mai frumoase, dar le și protejează împotriva uzurii și a factorilor externi.

Controlul deplin în Fabrica EPAN

Unul dintre aspectele distincte ale EPAN este faptul că toate aceste procese au loc în fabrica lor. De la început până la sfârșit, fiecare treaptă de scara este atent supravegheată și prelucrată de mâini pricepute. Acest control deplin asupra producției le permite să ofere clienților produse de cea mai înaltă calitate și să se adapteze nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Contact și Comandă

Dacă sunteți interesat să descoperiți frumusețea treptelor de scara din lemn create cu pasiune și meșteșug la EPAN, puteți lua legătura cu ei prin următoarele coordonate:

Lemnul este mai mult decât un material – este o parte a naturii adusă în casele noastre. Cu EPAN, fiecare treaptă de scara devine o operă de artă, o îmbinare a frumuseții naturale și a măiestriei umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *