Într-un București mereu în mișcare, Ansamblul Titan 4 Residence din Theodor Pallady este o oază de lux și confort pentru cei care caută un stil de viață de excepție.

Eleganță în Fiecare Detaliu

Ansamblul Titan 4 Residence strălucește prin cele două proiecte finalizate, amplasate pe strada Gura Calitei nr. 82-88 și pe strada Gura Putnei nr. 32, 34-44. Fiecare locuință este o capodoperă de funcționalitate și rafinament.

Aici, ai de ales dintr-o varietate de tipuri de locuințe: garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2 camere sau apartamente cu 3 camere. Fiecare locuință este gândită cu atenție la detalii și design sofisticat.

Calitate Accesibilă

Găsirea unei locuințe de calitate la un preț accesibil poate fi dificilă, dar Titan 4 Residence face această alegere simplă. Prețurile variază între 58.000€ și 111.400€, astfel încât oricine își poate găsi locul potrivit.

Indiferent dacă ești la început de drum sau dorești să faci un upgrade la o locuință mai mare, ansamblul nostru are soluții pentru toate buzunarele.

O Comunitate în Plină Dezvoltare

Theodor Pallady este o zonă în expansiune rapidă, cu acces facil la magazine, restaurante, parcuri și școli. Aici, poți trăi un stil de viață modern, convenabil și prietenos.

Contactează-ne Astăzi

Dacă simți că e timpul pentru o schimbare în bine, echipa noastră de vânzări te așteaptă la biroul nostru din Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap. 4, interfon 04. Sună-ne la numerele de telefon 0775 355 245 sau 0773 936 561, sau scrie-ne la adresa de e-mail vanzari@titan4residence.ro.

Pentru mai multe informații și imagini, vizitează site-ul nostru web aici.

Alege calitatea și confortul pentru o viață mai bună. Alege Ansamblul Titan 4 Residence pentru noul tău cămin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *