Chirurgia estetică a devenit o parte integrală a vieții multor persoane care doresc să își îmbunătățească înfățișarea și să câștige încredere în sine. În București, capitala vibrantă a României, pacienții au privilegiul de a se putea bucura de serviciile medicale de înaltă calitate oferite de doctorul Sorin Parasca, un nume de renume în domeniul chirurgiei estetice. Cu o experiență vastă și un portofoliu impresionant, Dr. Parasca a devenit un maestru al frumuseții și un adevărat artist al formei și proporțiilor.

Experiență și Educație de Top

Doctorul Sorin Parasca a obținut diploma de medic la prestigioasa Universitate de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, unde și-a dezvoltat fundația medicală solidă și a obținut cunoștințele esențiale necesare în practica medicală. În calitate de medic primar, el aduce un nivel de expertiză remarcabilă la Clinica Nordestetica, unde își desfășoară activitatea în domeniul chirurgiei estetice.

Specializare și Acreditări

Dr. Sorin Parasca este membru al Asociației Chirurgilor Plastici din România și al Societății Române de Chirurgie Estetică, ceea ce demonstrează angajamentul său față de calitatea și standardele ridicate în domeniul chirurgiei estetice. Cu acreditări și recunoaștere în industrie, pacienții pot avea încredere în expertiza sa și în dedicarea sa față de frumusețea și siguranța acestora.

Proceduri Medicale Variate

Dr. Sorin Parasca oferă o gamă largă de proceduri medicale pentru a satisface diversele nevoi ale pacienților săi. Printre acestea se numără:

Chirurgia feței: Aici sunt incluse proceduri precum rinoplastia (reconfigurarea nasului), otoplastia (corectarea urechilor proeminente), liftingul facial, blefaroplastia (chirurgia pleoapelor) și marirea buzelor.

Chirurgia sânului: Aceasta include implanturi mamare din silicon, ridicarea și micsorarea sânului, mamoplastia de augmentare secundară, marirea sânului și tratamentul ginecomastiei la bărbați.

Chirurgia siluetei: Dr. Parasca realizează proceduri precum lipoaspirația, abdominoplastia, brahioplastia, remodelarea corporală după scăderea masivă în greutate și marirea feselor prin implanturi sau lipofilling.

Alte intervenții: El oferă, de asemenea, proceduri non-chirurgicale, implanturi la gambe și chiar marirea penisului.

Prețuri Accesibile

Unul dintre aspectele remarcabile ale serviciilor lui Dr. Sorin Parasca este faptul că el oferă proceduri estetice de înaltă calitate la prețuri accesibile. Pacienții pot avea încredere că primesc servicii de top fără a-și epuiza economiile.

Câteva exemple de prețuri includ:

Mariri buze: de la 400 euro
Toxina botulinică: de la 400 euro
Implante fese: 4000 euro
Lipoaspirație: de la 2000 euro
Rinoplastie: de la 2700 euro
Acestea sunt doar câteva exemple, iar Dr. Parasca lucrează cu fiecare pacient pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să se potrivească nevoilor și dorințelor lor individuale.

Localizare și Date de Contact

Clinica Nordestetica, unde Dr. Sorin Parasca își desfășoară activitatea, se află la adresa:

Strada Daniel Ciugureanu 24A, București
Pentru a programa o consultație sau a obține mai multe informații, puteți folosi următoarele date de contact:

Adrese de email: sorin.parasca@clinica-estetica.ro, office@clinica-estetica.ro
Număr de telefon: 0723 513 914
Cu o locație convenabilă și un personal prietenos, pacienții se vor simți în siguranță și bineveniți la Clinica Nordestetica.

În concluzie, Dr. Sorin Parasca este un nume de renume în lumea chirurgiei estetice din București și România. Cu o educație solidă, acreditări importante și o gamă variată de proceduri, el se află în fruntea domeniului. Dacă sunteți în căutarea serviciilor de chirurgie estetică, Dr. Sorin Parasca merită cu siguranță să fie luat în considerare. Frumusețea și încrederea în sine vă așteaptă la Clinica Nordestetica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *