În peisajul pitoresc al Tulcei, unde frumusețea naturală se împletește cu tradiția agricolă, floarea soarelui (Helianthus annuus) strălucește ca o cultură agricolă emblematică. În mijlocul acestei povești agricole, se distinge SC ACVILA SRL, o companie cu capital integral românesc înființată în 1996. De-a lungul decadelor, această companie și-a asumat cu pasiune misiunea de a cultiva, prelucra și distribui semințe de floarea soarelui, contribuind semnificativ la dezvoltarea agriculturii din regiune.

SC ACVILA SRL – Un Etalon în Agricultură

Cu o experiență de peste două decenii, SC ACVILA SRL a devenit un stâlp solid în agricultura din Tulcea. Compania și-a consolidat expertiza în ceea ce privește cultivarea, prelucrarea și comercializarea produselor agricole, punând un accent deosebit pe semințele de floarea soarelui.

Diversitate Agricolă în Zona Tulcea

Un aspect semnificativ al activității SC ACVILA SRL este promovarea diversității culturilor agricole în zona Tulcea. Pe lângă floarea soarelui, firma se implică în producția de cereale, leguminoase, plante oleaginoase, furajere și alte culturi adaptate condițiilor locale. Această abordare comprehensivă sprijină agricultura locală și contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.

De la Cultivare la Ambalare – Control Total

SC ACVILA SRL acoperă întregul lanț de producție al semințelor de floarea soarelui. Cu o stație de prelucrare proprie, compania asigură o calitate constantă și control de la fermă până la client. Semințele sunt produse, certificate și garantate, inspirând încredere atât în rândul agricultorilor, cât și al industriei alimentare.

Servicii Complete – de la Pesticide la Consultanță

Compania nu se oprește la producție și prelucrare; SC ACVILA SRL oferă și pesticide corespunzătoare la cerere. Acest serviciu este de o importanță crucială pentru agricultorii preocupați de protecția culturilor lor împotriva dăunătorilor și bolilor. Mai mult decât atât, firma furnizează informații detaliate și consultanță specializată, sprijinind fermierii în obținerea celor mai bune rezultate din culturile lor.

Contact și Informații Utile

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre SC ACVILA SRL sau să stabilească conexiuni în domeniul agricol, compania poate fi contactată la următoarele date de contact:

Floarea soarelui de sămânță nu reprezintă doar o cultură agricolă; este o resursă valoroasă cu multiple aplicații în industria alimentară și în multe alte domenii. Cu angajamentul său pentru calitate și servicii agricole complete, SC ACVILA SRL aduce o contribuție semnificativă la succesul agricultorilor din regiunea Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *