În lumea construcțiilor, nu există compromisuri atunci când vine vorba de echipamentele folosite. Pentru o compactare eficientă și de încredere, GENCO’93 este partenerul ideal. Cu o experiență extinsă în furnizarea de utilaje și echipamente pentru construcții, GENCO’93 vă aduce o gamă variată de cilindri compactori care vă vor ajuta să realizați proiectele cu succes.

Calitate Superioară Calitatea este esențială când vine vorba de cilindrii compactori GENCO’93. Suntem mândri să colaborăm cu branduri de top, cum ar fi Bomag, pentru a vă oferi echipamente fiabile și durabile. Cilindrii compactori sunt un element cheie în orice proiect de construcții, iar calitatea lor poate face diferența între succes și probleme.

Variație de Opțiuni GENCO’93 vă oferă o gamă extinsă de cilindri compactori pentru a satisface cerințele specifice ale proiectelor dvs. Fie că aveți nevoie de o placă vibratorie unidirecțională ușoară sau de un cilindru compactor reversibil puternic, avem o soluție pentru fiecare necesitate. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

  1. Placă Vibratoare Unidirecțională Bomag BP 12/50 A – Cu o greutate de 82 kg, această placă este ideală pentru compactarea terenurilor mai mici și este disponibilă la un preț competitiv de 1950 EURO.
  2. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 25/50 – Cu o greutate de 140 kg, acest cilindru compactor reversibil este versatil și potrivit pentru o gamă variată de aplicații. Prețul său este de 4350 EURO.
  3. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 35/60 – Cu o greutate de 205 kg, acest cilindru oferă o putere impresionantă de compactare și este disponibil la un preț de 5100 EURO.

Servicii de Suport și Mentenanță GENCO’93 nu se limitează la furnizarea de echipamente de construcții de înaltă calitate; ne preocupăm și de succesul proiectelor dvs. De aceea, oferim servicii complete de reparații și mentenanță la locațiile noastre din mai multe orașe din România. Suntem aici pentru a vă asigura că echipamentele dvs. funcționează în parametri optimi.

Dacă căutați cilindri compactori de încredere pentru proiectele dvs. de construcții, nu ezitați să luați legătura cu GENCO’93. Suntem aici pentru a vă oferi echipamente de top, calitate superioară și servicii excelente pentru a vă ajuta să realizați proiectele dvs. cu succes.

Pentru informații suplimentare și oferte personalizate, contactați-ne la adresa de email office@genco93.ro sau la numerele de telefon/Fax +40 216670298 și +40 216670299.

Încredințați echipamentele dvs. de construcții specialiștilor de la GENCO’93. Împreună construim un viitor solid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *