In lumea constructiilor moderne, unde fiecare detaliu conteaza, alegerea echipamentelor potrivite este esentiala pentru succesul proiectelor. In acest context, GENCO’93 se evidențiază ca un partener de încredere, oferind o gamă variată de cilindri compactori de ultimă generație, proiectați pentru a asigura o compactare eficientă și uniformă a solului.

Expertiza in Cilindri Compactori de la GENCO’93

Cu o experienta solida de aproape trei decenii in domeniul utilajelor pentru constructii, GENCO’93 s-a impus ca lider in furnizarea de cilindri compactori avansati. Compania, cu sediul central in Bucuresti si centre de service in intreaga tara, ofera clientilor sai acces la o gama diversificata de echipamente de compactare.

Gama Avansata de Cilindri Compactori

GENCO’93 a dezvoltat parteneriate strategice cu producatori de prestigiu, precum Bomag, pentru a oferi clientilor sai optiuni de inalta performanta. Gama de cilindri compactori include:

  1. Placi Vibrante Unidirectionale Bomag BP 12/50 A (82 kg): Compacte si manevrabile, aceste cilindri ofera solutii eficiente pentru compactarea solurilor si a materialelor de constructie, contribuind la stabilizarea fundatiilor.
  2. Placi Vibrante Reversibile Bomag BPR 25/50 (140 kg): Pentru proiectele care necesita o compactare mai intensa, acesti cilindri reversibili ofera versatilitate si eficienta in ambele directii, asigurand rezultate superioare.
  3. Placi Vibrante Reversibile Bomag BPR 35/60 (205 kg): Pentru proiecte ample si complexe, acest cilindru reversibil cu o greutate de 205 kg ofera o compactare puternica in ambele directii, garantand eficienta maxima.

Servicii de Inalta Calitate

GENCO’93 nu se opreste la furnizarea de echipamente de calitate superioara; compania pune la dispozitie si echipe specializate pentru servicii profesionale de reparatii si mentenanta. Centrele de service din Timisoara, Sibiu, Giurgiu si Iasi asigura interventii rapide si eficiente pentru mentinerea cilindrilor compactori in cea mai buna stare de functionare.

Soluții Complete pentru Constructii

In afara cilindrilor compactori, GENCO’93 ofera o gama variata de utilaje si echipamente pentru constructii, acoperind necesitatile legate de beton, terasamente, asfalt, și soluții pentru gestionarea ecologica a deșeurilor. Compania pune, de asemenea, la dispozitie utilaje second-hand de incredere, inclusiv autopompele de beton Putzmeister BSF 20-4.09H si BSF 38-5.17iLS.

Contactati GENCO’93 pentru Cilindri Compactori de Top

GENCO’93 reprezinta partenerul ideal pentru cilindri compactori de încredere și eficienți. Pentru informații suplimentare, contactati compania prin:

Cu o echipa dedicata si o gama variata de cilindri compactori avansati, GENCO’93 va asigura ca proiectele dvs. de constructie vor atinge standardele cele mai inalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *