Suntem bucuroși să vă prezentăm gama noastră de compactoare de pământ de cea mai înaltă calitate, proiectate pentru a vă ajuta să efectuați lucrările de compactare cu eficiență și încredere.

Indiferent dacă sunteți în industria construcțiilor, dezvoltarea infrastructurii sau amenajarea peisagistică, un compactor de pământ de încredere este esențial pentru obținerea rezultatelor excelente.

Ce vă oferim:

  • Compactoare de Pământ de la PUTZMEISTER GROUP, BOMAG și LIEBHERR MISCHTECHNIK pentru o compactare uniformă și eficientă.
  • Echipamente solide și durabile, concepute pentru a vă ajuta să finalizați proiectele la timp.
  • Servicii de mentenanță și reparații de înaltă calitate, menite să vă țină utilajele în cea mai bună formă.
  • Piese de schimb originale pentru brandurile precum LIEBHERR MISCHTECHNIK, PUTZMEISTER, BOMAG și altele.

Beneficiați de cei peste 28 de ani de experiență în domeniul utilajelor tehnologice. Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați fiecare compactare de pământ cu perfecțiune, contribuind astfel la succesul proiectelor dumneavoastră.

Suntem prezenți în București, Bolintin Deal, Transilvania – Dumbrăveni, Timișoara și Iași.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a obține consultanța unui specialist. Suntem gata să vă ajutăm să transformați proiectele dumneavoastră în adevărate capodopere!

Pentru mai multe informații și comenzi, sunați la +40 216670298 sau vizitați site-ul nostru web la www.genco93.ro.

GENCO’93 – Alegerea de Încredere pentru compactoare de pământ de cea mai înaltă calitate. Construiți cu încredere, construiți cu GENCO’93!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *