Într-o eră în care accentul se pune tot mai mult pe protejarea mediului și găsirea surselor de energie durabilă, Genway se evidențiază ca o alegere de încredere în furnizarea de sisteme fotovoltaice de cea mai bună calitate. Cu o experiență solidă de peste 30 de ani în industria energiei solare, Genway a devenit un nume respectat pe piața românească.

Istoricul Genway

Genway, cu sediul în România, s-a specializat în furnizarea de sisteme fotovoltaice și servicii conexe, inclusiv instalații electrice, sisteme de securitate, interfonie, instalații termice și sanitare. Cu o prezență consolidată pe piața locală, Genway a devenit un nume de referință în ceea ce privește tehnologia solară.

Experiență și Competență

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul energiei solare, Genway se remarcă prin cunoștințe și expertiză în sistemele fotovoltaice. Atestatele ANRE tip E1 și E2 pe care le deține atestă calitatea și competența în domeniul instalărilor fotovoltaice, oferind încredere clienților în abilitatea Genway de a furniza soluții eficiente și durabile de producere a energiei solare.

Gama Extinsă de Servicii

Genway oferă o gamă completă de servicii legate de energia solară, acoperind instalarea, întreținerea și consultanța. Indiferent dacă sunteți o gospodărie sau o întreprindere, Genway vă poate ajuta să transformați clădirile în surse de energie verde. Cu experiență în gestionarea proiectelor de diverse dimensiuni, echipa Genway dispune de abilitățile necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de energie solară.

Locația și Programul în Braila

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a intra în contact cu Genway, adresa sediului din Braila este Str. Dorobanti Bl. B14 PARTER. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00. Pentru consultații și instalări, puteți apela la numerele de telefon 0239/69.33.50 și 0724/273.608. Pentru proiecte, contracte și comenzi speciale, puteți suna la 0724/27.38.62.

Concluzie

Cu o experiență bogată în domeniul energiei solare, Genway reprezintă alegerea înțeleaptă pentru sistemele fotovoltaice de calitate. Cu o gamă variată de servicii și un angajament ferm pentru protejarea mediului, Genway vă poate ajuta să profitați la maximum de beneficiile energiei solare. Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și durabile pentru nevoile dvs. de energie, Genway merită cu siguranță să fie luată în considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *