În industria construcțiilor, impermeabilizarea joacă un rol esențial în protejarea structurilor împotriva apei și umidității. Cu origini în Universitatea Tehnică Ural a Academiei Ruse de Științe, firma HYDROISOL a dezvoltat „HYDROISOL”, un ciment hidroizolant revoluționar.

Ce este „HYDROISOL”?

„HYDROISOL” este un material hidroizolant pe bază de ciment care utilizează cristale de origine rusă pentru a dezvolta un sistem de impermeabilizare de ultimă generație. Acest produs oferă o soluție durabilă pentru problemele de impermeabilizare din industria construcțiilor, umplând fisurile capilare și spațiile capilare ale betonului cu cristale insolubile în apă. Rezultatul este o structură din beton complet impermeabilă care rezistă pe întreaga durată de viață a betonului.

Mecanismul de Funcționare al „HYDROISOL”

„HYDROISOL” utilizează cristale insolubile în apă pentru a penetra în profunzimea betonului. Aceste cristale ocupă fisurile și spațiile capilare, creând o barieră impermeabilă în structura betonului. Acest proces asigură o impermeabilizare eficientă și durabilă, care poate rezista chiar și în condiții dificile.

Un aspect semnificativ al produsului este capacitatea sa de a fi adăugat în amestecul de beton ca aditiv. Această caracteristică inovatoare permite integrarea impermeabilizării direct în structura betonului, economisind timp și oferind rezultate excelente în procesele de construcție și renovare.

Domenii de Aplicare ale „HYDROISOL”

„HYDROISOL” găsește aplicații într-o serie de domenii, inclusiv:

  1. Impermeabilizarea Acoperișurilor, Teraselor și Balcoanelor: Protejați aceste zone vitale de infiltrarea apei și prelungiți durata lor de viață.
  2. Impermeabilizarea Fundațiilor: Preveniți scurgerile de apă în structura de fundație a clădirilor, evitând astfel deteriorarea acesteia pe termen lung.
  3. Impermeabilizarea Parcărilor: Protejați suprafețele de beton din parcări de daunele cauzate de umezeală și substanțe chimice.
  4. Impermeabilizarea Piscinelor și Rezervoarelor de Apă: Asigurați siguranța și integritatea acestor structuri pe o perioadă îndelungată.

Distribuția în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu

Compania NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş. a obținut recent dreptul de distribuție generală pentru produsul „HYDROISOL” în Turcia, Europa și Orientul Mijlociu. Compania se angajează să ofere servicii de inginerie și produse de cea mai înaltă calitate clienților săi. Pentru a intra în contact cu NOTERSON Yalıtım ve Kimya A.Ş., puteți utiliza detaliile de contact de mai jos:

Concluzie

Cimentul hidroizolant „HYDROISOL” aduce o inovație semnificativă în industria construcțiilor, furnizând o soluție de impermeabilizare eficientă și durabilă. Prin utilizarea cristalelor insolubile în apă pentru a umple fisurile și spațiile capilare ale betonului, acest produs se dovedește a fi o alegere excelentă pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a structurilor diverse. Cu distribuția sa extinsă în regiuni precum Turcia, Europa și Orientul Mijlociu, „HYDROISOL” devine mai accesibil ca niciodată, asigurând o impermeabilizare eficientă și sigură pentru construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *