Atunci când vine vorba de construcții solide și rezistente, impermeabilizarea betonului este un aspect crucial. Cu o experiență vastă și un portofoliu impresionant, S.C. REXIMACO S.R.L. este alegerea evidentă pentru a vă ajuta să protejați investițiile dumneavoastră în structuri și să le prelungiți durata de viață.

Tehnologie Inovatoare de Impermeabilizare

Cu o istorie începând din 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. și-a dezvoltat o tehnologie proprie de impermeabilizare a betonului, o tehnologie ce a fost distribuită cu succes în România din 1995. Această tehnologie se bazează pe procese chimice care transformă betonul într-o barieră puternică împotriva apei și a altor factori dăunători.

Soluții Personalizate pentru Diverse Aplicații

Serviciile noastre de impermeabilizare sunt adaptate pentru fiecare proiect în parte. Indiferent dacă aveți nevoie de studii de umiditate pentru clădiri istorice cu ziduri din cărămidă sau de hidroizolarea infrastructurilor din beton sau cărămidă, echipa noastră dedicată are soluții eficiente.

Noi aditivăm betonul pentru a-i crește rezistența la apă. De asemenea, oferim servicii de etanșare a rosturilor de turnare și a rosturilor de dilatație folosind sisteme elastice pentru a preveni infiltrarea apei. Structurile îngropate din beton care sunt expuse la presiune hidrostatică sunt, de asemenea, în bune mâini cu experții noștri.

Proiecte de Referință

S.C. REXIMACO S.R.L. se mândrește cu numeroase proiecte remarcabile, printre care se numără ansambluri rezidențiale, centre comerciale, facilități logistice și multe altele. Am contribuit la soliditatea și longevitatea acestor construcții, iar câteva exemple notabile includ „Residence 21”, Veranda Mall, Centrul Logistic „Renault”, și multe altele.

Produse de Încredere

Pe lângă serviciile noastre, oferim o gamă variată de produse de impermeabilizare, inclusiv cele de la XYPEX, FREEZTEQ, produse de etanșare rosturi de turnare și de dilatație.

Contactați-ne

Pentru soluții personalizate de impermeabilizare și pentru a lucra cu experți în domeniu, contactați-ne la:

Cu S.C. REXIMACO S.R.L., puteți avea încredere că investițiile dumneavoastră în construcții vor fi protejate și că veți beneficia de durabilitate pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră și pentru a primi soluții de top de la experții noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *