Când vine vorba de siguranța pe șoselele noastre, fiecare detaliu contează. Marcajele rutiere joacă un rol vital în asigurarea că șoferii, pietonii și toți cei care împart drumurile noastre ajung în siguranță la destinație. Aici intervine Edil Contract SRL, o firmă de încredere specializată în realizarea și întreținerea marcajelor rutiere.

Despre Edil Contract SRL

Edil Contract SRL este o companie cu sediul în Cluj-Napoca, România, care se dedică în întregime îmbunătățirii infrastructurii rutiere prin furnizarea de servicii de înaltă calitate în domeniul marcajelor rutiere. Cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști dedicați, Edil Contract SRL s-a impus ca lider în acest domeniu și a devenit un partener de încredere pentru proiecte rutiere de orice dimensiune.

Servicii Ofertate

 1. Realizarea Marcajelor Rutiere de Toate Tipurile: Edil Contract SRL oferă o gamă completă de marcaje rutiere, inclusiv:
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de apă: Acestea oferă o aderență excelentă la suprafața drumului și o vizibilitate maximă, fiind ușor de aplicat.
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de solvent: Uscarea rapidă și vizibilitatea excelentă pe timp de zi sau noapte fac din acestea o opțiune ideală.
  • Marcaje rutiere cu vopsea bicomponentă cold plastic: Rezistența sporită la materialele antiderapante și variațiile de temperatură le fac ideale pentru drumuri cu trafic intens.
  • Covoare antiderapante cold plastic: Acestea contribuie la creșterea siguranței, reducerea acvaplanării și au o durată de viață lungă.
  • Marcaje cu material termoplastic: Caracterizate de durabilitate și retroreflexie, acestea sunt ideale pentru drumurile cu trafic intens.
  • Covoare antiderapante din material termoplastic: O altă opțiune pentru sporirea siguranței pe drumurile noastre.
 2. Uscarea Asfaltului pentru Realizarea Marcajelor Rutiere: Edil Contract SRL dispune de utilaje de ultimă generație care asigură uscarea asfaltului și îl aduc la temperatura optimă pentru aplicarea marcajelor rutiere în condiții de umiditate sau la temperaturi scăzute.
 3. Frezarea Marcajelor Rutiere Învechite: Compania se ocupă și de îndepărtarea eficientă a marcajelor rutiere existente și învechite, pregătind astfel terenul pentru noile marcaje sau pentru alte lucrări de reamenajare a drumurilor.

Angajament pentru Siguranță și Calitate

Siguranța pe drumurile noastre este prioritatea numărul unu a Edil Contract SRL. Echipa de profesioniști lucrează cu pasiune și precizie pentru a asigura că fiecare marcaj rutier realizat corespunde celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Contactați Edil Contract SRL!

 • Adresă: Strada Căpitan Grigore Ignat 99-101, Cluj-Napoca 400401
 • Număr de telefon: 0740412600
 • Adresă de email: edilcontract@yahoo.com

Dacă sunteți în căutarea unei echipe de specialiști dedicată pentru proiectele dumneavoastră de marcaj rutier sau aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați Edil Contract SRL. Cu Edil Contract SRL, puteți avea încredere că drumurile noastre vor fi mai sigure și mai bine marcate, contribuind astfel la o experiență mai bună a șoferilor și pietonilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *