Provence, comoara ascunsă a sud-estului Franței, vă cheamă să vă aventurați în peisaje încântătoare, să explorați istoria bogată și să vă bucurați de farmecul cultural. În colaborare cu TOTAL REISEN & JAGD, vă oferim un ghid cuprinzător pentru circuite turistice, aducând în prim-plan cele 10 destinații care conturează Provence ca o bijuterie turistică.

Provence în Detaliu: Cele 10 Atracții de Top

  1. Câmpurile de Lavandă din Valensole: În lunile iunie și iulie, Provence prinde viață cu câmpurile sale de lavandă din Valensole, oferind un spectacol fascinant de culori și arome.
  2. Orașul Avignon și Palatul Papal: Străzile pietruite ale Avignonului și măreția Palatului Papal vă duc într-o călătorie în timp, dezvăluind povești captivante și secrete istorice.
  3. Gorges du Verdon: Cunoscut sub numele de „Grand Canyon-ul Europei,” acest defileu uimitor oferă priveliști spectaculoase și activități în aer liber pentru iubitorii de aventură.
  4. Aix-en-Provence: O bijuterie urbană, cu piețe pline de viață și străzi înguste, Aix-en-Provence emană un farmec autentic.
  5. Abbazia Senanque: Ascunsă printre câmpurile de lavandă, această mănăstire cisterciană din secolul al XII-lea emană liniște și solemnitate.
  6. Roussillon și Carriere de Lumières: Roussillon, cu nuanțele sale ocru, și spectacolul de lumină și sunet din Carriere de Lumières adaugă o notă artistică călătoriei voastre.
  7. Marché Provençal în Apt: O explozie de arome și culori locale, această piață vă oferă o experiență autentică a vieții provençale.
  8. Muzeul Calisson și Fabrica de Săpun din Marseille: O incursiune captivantă în gusturile Provencei și în arta tradițională a producției de săpun.
  9. Vila Ephrussi de Rothschild în Saint-Jean-Cap-Ferrat: O bijuterie arhitecturală într-un cadru idilic, cu grădini luxuriante și vederi panoramice uimitoare.
  10. Satul Gordes: Cu străzi pietruite și arhitectură medievală, Gordes vă invită să descoperiți atmosfera sa autentică.

Deliciile Provence: Bucătăria și Vinurile

În timpul circuitelor, bucurați-vă de:

Suveniruri Autentice: Păstrați Amintirile cu Gust

Explorați pentru a găsi:

Contactați-ne pentru a Vă Transforma Călătoria în Provence în Realitate

Echipa TOTAL REISEN & JAGD vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în această călătorie fascinantă. Pentru rezervări și informații suplimentare, sunați-ne la 40.21.210.22.42 sau scrieți-ne la sediutotal@yahoo.com. Vă așteptăm cu drag la adresa Sos Stefan cel Mare, nr 36, bl 30B, parter, sector 2, București, în intervalul 09:00-17:00, de luni până vineri. Descoperiți farmecul Provencei alături de noi și transformați-vă călătoria într-o experiență memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *