În industria prelucrării metalelor, calitatea și precizia sunt cheia pentru a obține produse de înaltă calitate. În acest context, compania Sahinler din Turcia a devenit un punct de referință în producția de mașini de roluit tablă de cea mai înaltă calitate. Cu o istorie impresionantă ce se întinde din 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au fondat această companie și au evoluat de la producția de mașini textile și mașini de cusut la specializarea în mașini de prelucrare a metalelor.

Produse de Elice

Sahinler se remarcă prin gama sa variată de mașini de roluit tablă, proiectate pentru a satisface diversele cerințe ale industriei de prelucrare a metalelor. Compania se evidențiază prin calitatea și inovația produselor sale, câștigând încrederea clienților din întreaga lume.

Pe lângă mașinile de roluit tablă, firma produce și alte echipamente de prelucrare a metalelor, cum ar fi mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat. Cu toate acestea, una dintre specialitățile sale notabile este mașina de roluit tablă. Aceste mașini sunt cruciale în procesul de prelucrare a metalelor și sunt concepute pentru a rula și a modela plăcile metalice cu precizie și eficiență.

Date de Contact și Modalități de Afișare

Sahinler își are sediul central în Turcia, cu următoarele date de contact:

Compania are, de asemenea, o prezență în România, cu următoarele detalii de contact:

Sahinler este pregătită să vă ofere mașini de roluit tablă de cea mai înaltă calitate, să răspundă întrebărilor dvs. și să vă furnizeze asistența necesară pentru a alege produsul potrivit nevoilor dvs. Cu o experiență vastă în industrie, Sahinler este un partener de încredere pentru companiile din industria de prelucrare a metalelor din întreaga lume.

Dacă sunteți în căutarea de mașini de roluit tablă sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, firma Sahinler reprezintă o alegere excelentă pentru a satisface cerințele dvs. și pentru a beneficia de calitate și precizie înalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *