În acest context, firma Sahinler din Turcia se evidențiază ca o prezență cheie în producția de mașini specializate în rolul tablei metalice. Cu o istorie ce datează din 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au fondat această companie, evoluând de-a lungul timpului de la producția de mașini textile și mașini de cusut la specializarea în mașini de prelucrare a metalelor.

Produse de Calitate Superioară

Sahinler este recunoscută pentru gama variată de mașini de roluit tablă de înaltă calitate, proiectate pentru a satisface nevoile complexe ale industriei de prelucrare a metalelor.

În portofoliul lor de produse se regăsesc mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat, dar specialitatea lor este mașina de roluit tablă. Aceste mașini joacă un rol esențial în procesul de prelucrare a metalelor, asigurând rolul și modelarea precisă a plăcilor metalice.

Date de Contact și Cum să-i Găsiți

Sahinler își are sediul central în Turcia, cu următoarele date de contact:

Adresă: Balkan Mahallesi Mumin Gencoglu Caddesi No:14 16285 Nilufer / Bursa Număr de telefon: +90 (224) 470 01 58 Adresă de e-mail: info@sahinlermetal.com

De asemenea, firma are o prezență în România, cu datele de contact următoare:

Adresă: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov Număr de telefon: +(40) 21-448-04-66 Adresă de e-mail: info@sahinler.ro

Firma Sahinler este pregătită să vă ofere mașini de roluit tablă de înaltă calitate, să răspundă întrebărilor dvs. și să vă furnizeze asistența necesară pentru a alege produsul potrivit nevoilor dvs.

Dacă sunteți în căutarea de mașini de roluit tablă sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, firma Sahinler reprezintă o alegere excelentă pentru a satisface cerințele dvs. și pentru a beneficia de calitate și precizie înalte în prelucrarea metalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *