În 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au pus bazele unei companii de prestigiu, Sahinler, care a evoluat într-un lider al industriei prelucrării metalelor. Inițial concentrată pe producția de mașini textile și de cusut, compania și-a extins portofoliul pentru a include mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat. Cu o experiență de peste 70 de ani, Sahinler este cunoscută pentru tradiție, calitate și inovație în prelucrarea metalelor.

Mașina de Roluit Tablă Sahinler

Unul dintre produsele de vârf dezvoltate de Sahinler este mașina de roluit tablă. Această mașină de înaltă performanță a fost concepută pentru a transforma plăcile de metal în role cu o precizie uimitoare și eficiență maximă. Gama variată de modele oferite vă permite să alegeți echipamentul optim pentru cerințele dvs. specifice.

Iată câteva caracteristici esențiale ale mașinilor de roluit tablă Sahinler:

Cum să Ne Contactați

Pentru a intra în contact cu firma Sahinler sau pentru a obține mai multe informații despre produsele lor, vă rugăm să utilizați următoarele date de contact:

Contact Internațional:

Contact în România:

Sahinler este alegerea evidentă pentru cei care caută mașini de prelucrare a metalelor de cea mai înaltă calitate, bazate pe o tradiție de încredere și o experiență vastă. Cu mașina de roluit tablă Sahinler, aveți certitudinea că veți obține performanțe excelente în prelucrarea metalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *