Căutați o școală de șoferi de încredere în Constanța? Cu o experiență vastă de 14 ani în formarea șoferilor, școala de șoferi LPS Constanța este partenerul ideal pentru a vă ajuta să deveniți șoferi competenți și siguri.

Locație Centrală și Ușor Accesibilă Situată pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța, locația noastră centrală face accesul rapid din oricare parte a orașului. Vă punem la dispoziție facilități moderne pentru a asigura un mediu de învățare confortabil.

Instructori Profesioniști și Experimentați Calitatea instruirii este esențială pentru noi. Echipa noastră de instructori auto cu experiență vă va ghida pas cu pas în procesul de învățare și vă va oferi feedback valoros pentru a vă dezvolta abilitățile de conducere.

Flotă de Autoturisme Noi și Sigure Oferim o varietate de autoturisme noi și bine întreținute pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu cele mai recente tehnologii auto și caracteristici de siguranță.

Istorie de Succes Demonstrată Cu peste 14 ani de experiență în instruirea șoferilor, am format numeroși conducători auto siguri și responsabili. Această experiență bogată ne-a consolidat reputația și ne-a permis să dezvoltăm programe de instruire personalizate, adaptate nevoilor și nivelului de experiență al fiecărui elev.

Pentru a obține informații detaliate, inclusiv tarife și programare, sunați la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333. Dacă aveți întrebări sau nevoie de asistență suplimentară, ne puteți contacta prin e-mail la office.lpstraining@gmail.com. Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini în călătoria dvs. de a deveni șoferi responsabili și siguri.

Alegeți școala de șoferi LPS Constanța și pregătiți-vă pentru o viață de siguranță și încredere pe șosele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *