Dacă te afli în căutarea unei școli de șoferi de încredere în Constanța, Școala de șoferi LPS este alegerea perfectă. Cu o experiență de 14 ani și o echipă de instruitori auto bine pregătiți, această școală oferă o instruire completă și profesionistă pentru obținerea carnetului de conducere categoria B.

Instructori Experimentați

Unul dintre punctele forte ale Școlii de șoferi LPS Constanța este experiența sa vastă în domeniu și instruitorii auto cu experiență. Acești profesioniști au petrecut ani învățând secretele șofatului și sunt hotărâți să ofere o instruire de cea mai înaltă calitate pentru toți cursanții.

Instruire Detaliată

Școala de șoferi LPS asigură o instruire cuprinzătoare pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Programul de instruire acoperă toate aspectele esențiale, de la regulile de circulație la tehnici avansate de conducere defensivă și multe altele.

Mașini Noi și Confortabile

Cursanții au privilegiul de a învăța și exersa pe autoturisme noi și confortabile. Această dotare modernă contribuie la o experiență de învățare plăcută și eficientă.

Instruire Personalizată

La Școala de șoferi LPS, fiecare elev primește o instruire personalizată, adaptată la nivelul său de pregătire și cerințelor individuale.

Date de Contact

Adresa: Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța

Telefoane:

E-mail: office.lpstraining@gmail.com

Website: cursurilps.ro

Pentru a obține mai multe informații despre programele de pregătire, tarife sau pentru a vă înregistra la cursuri, nu ezitați să luați legătura cu Școala de șoferi LPS Constanța. Cu sprijinul lor, veți face primul pas către obținerea carnetului de conducere categoria B într-un mod sigur și încrezător.

Alegeți Școala de șoferi LPS Constanța pentru a deveni un șofer responsabil și sigur pe drumurile orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *