Siguranța și protecția împotriva incendiilor sunt aspecte esențiale în orice mediu industrial sau locuință. Cu toate acestea, adesea subestimăm importanța unor echipamente cheie care pot face diferența în cazul unui incendiu. MIMA SMOKE OUT S.R.L. este o firmă dedicată furnizării de servicii și produse de înaltă calitate în domeniul evacuării fumului și căldurii, concentrându-se în special pe Trapele de Fum.

Fondată pe baza unei echipe de experți cu o vastă experiență în construcții industriale și civile de peste 20 de ani, MIMA SMOKE OUT S.R.L. oferă o gamă completă de servicii, precum și produse certificate care să asigure protecția eficientă împotriva incendiilor.

Trapele de Fum – Elemente esențiale pentru siguranța împotriva incendiilor

Trapele de Fum, cunoscute și ca Sisteme de Evacuare a Fumului, joacă un rol crucial în protejarea vieților și a bunurilor în cazul unui incendiu. Acestea permit evacuarea fumului și a căldurii dintr-un spațiu în mod controlat, facilitând accesul pompierilor și asigurând un mediu mai sigur pentru evacuarea persoanelor.

MIMA SMOKE OUT S.R.L. pune la dispoziție două produse de top în acest domeniu: Trapa pneumatică TP1500 și Trapa pneumatică TP3000. Aceste trape pneumatice sunt proiectate cu precizie și construite pentru a rezista la cele mai dificile condiții și a furniza performanțe de încredere în situații de urgență. Certificarea lor conform standardelor EN12101-2 asigură că aceste produse îndeplinesc cele mai exigente cerințe în materie de siguranță și eficiență.

Servicii complete pentru securitate maximă

În plus de oferirea de produse de calitate, MIMA SMOKE OUT S.R.L. oferă și o gamă variată de servicii pentru a vă ajuta să vă mențineți sistemele de evacuare a fumului în cea mai bună formă posibilă. Compania oferă servicii de proiectare, construcție și întreținere tehnică a sistemelor NSHEV, atât pentru sectorul industrial, cât și pentru cel civil.

De asemenea, MIMA SMOKE OUT S.R.L. oferă servicii de constatare a proiectelor și/sau sistemelor vechi de apărare împotriva incendiilor, pe care intenționați să le renovați conform noilor reglementări în vigoare. Aceasta vă ajută să vă asigurați că totul este în concordanță cu cele mai recente standarde de siguranță.

Certificări și autorizații

Faptul că MIMA SMOKE OUT S.R.L. deține certificat de marcaj CE conform standardelor EN12101-2, certificat ISO 9001 și autorizații de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pentru proiectare, instalare și întreținere confirmă angajamentul lor pentru calitate și siguranță.

Contactați MIMA SMOKE OUT S.R.L. pentru soluții de evacuare a fumului!

Pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a celor din jur, luați în considerare soluțiile de evacuare a fumului oferite de MIMA SMOKE OUT S.R.L. Cu produse de încredere și servicii profesionale, această companie vă poate ajuta să vă pregătiți pentru orice situație de urgență. Pentru mai multe informații sau pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice, contactați MIMA SMOKE OUT S.R.L. la adresa de email office@mima-trapefum.ro sau la numărul de telefon +40 731 365 367. Ei vă stau la dispoziție de luni până vineri între orele 08:00 și 18:00.

Siguranța nu ar trebui să aibă compromisuri, așa că alegeți MIMA SMOKE OUT S.R.L. pentru soluțiile dvs. de evacuare a fumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *