Introducere

Într-o lume în continuă evoluție, preocuparea pentru siguranța și sănătatea angajaților este mai importantă ca niciodată. Organizațiile se confruntă cu numeroase cerințe legale și tehnice pentru a asigura un mediu de lucru sigur, iar găsirea unui partener de încredere în acest domeniu este crucială. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața muncii, Tehno Idealconsult se afirmă ca un lider în domeniul consultanței pentru protecția muncii și oferă o gamă diversificată de servicii pentru a vă ajuta să vă îndepliniți angajamentele legale și morale față de angajați.

Despre Tehno Idealconsult

Situată în inima orașului Iași, pe Strada Cetățuia număr 16, Tehno Idealconsult se angajează să ofere servicii de protecție a muncii de cea mai înaltă calitate. Cu un program de lucru flexibil, de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00, firma este dedicată nevoilor clienților săi și oferă consultanță de specialitate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți politicile de protecție a muncii.

Servicii de Protecție a Muncii

Tehno Idealconsult oferă o gamă variată de servicii pentru a vă ajuta să vă asigurați că mediul de muncă este sigur și sănătos pentru toți angajații. Aceste servicii includ:

 1. Securitate și Sănătate în Muncă:
  • Elaborarea și actualizarea planurilor de prevenire și protecție.
  • Instruirea introductiv-generală a angajaților.
  • Propunerea de clauze privind securitatea și sănătatea în muncă la încheierea contractelor cu alți angajatori.
 2. Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Îmbolnăvire Profesională:
  • Identificarea pericolelor și evaluarea riscurilor pentru fiecare componentă a sistemului de muncă.
 3. Situații de Urgență:
  • Consiliere privind dotarea locurilor de muncă cu mijloace tehnice de stingere a incendiilor.
  • Propagandă vizuală pentru domeniul situațiilor de urgență.
  • Informarea despre modificările legislative și implementarea acestora.
 4. Pram (Verificarea periodică a instalațiilor electrice).
 5. ISCIR (Supravegherea și verificarea mecanismelor de ridicat și instalațiilor sub presiune sub incidența ISCIR), o măsură obligatorie pentru siguranța angajaților.

Materiale de Protecție și Prevenire a Incendiilor

Pe lângă serviciile de consultanță, Tehno Idealconsult oferă o gamă largă de materiale de propagandă vizuală și tehnice de apărare împotriva incendiilor.

Contact și Informații

Pentru a intra în contact cu Tehno Idealconsult și pentru a solicita o ofertă personalizată, puteți apela la numerele de telefon +40 771 520 394 și +40 751 526 008. De asemenea, puteți trimite un email la adresa tehnoidealconsult@gmail.com sau completa un formular de contact pe site-ul lor oficial, disponibil la adresa tehno-idealconsult.ro/contact.

Concluzie

Tehno Idealconsult se remarcă prin angajamentul său față de siguranța la locul de muncă și prin oferirea de soluții integrate pentru protecția muncii în Iași. Cu o echipă de experți și o gamă variată de servicii și materiale de protecție, firma devine partenerul ideal pentru organizațiile care doresc să își îmbunătățească politica de protecție a muncii și să creeze un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați.

Pentru siguranța și sănătatea angajaților dvs., Tehno Idealconsult este alegerea potrivită în era modernă a muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *