Cu sediul în Iași, firma Tehno Idealconsult este o entitate de referință în domeniul Protecției Muncii și se concentrează pe furnizarea de servicii specializate pentru a asigura siguranța angajaților și a locurilor de muncă. Cu o experiență semnificativă în domeniul securității și sănătății în muncă, firma se mândrește cu serviciile oferite și cu impactul pozitiv pe care îl au în comunitate.

Istoric

Firma Tehno Idealconsult a fost fondată cu o pasiune profundă pentru protecția muncii și siguranța în muncă. Cu o echipă de specialiști dedicată și expertiză vastă în domeniul securității, firma a devenit o prezență semnificativă pe piața serviciilor de consultanță în domeniul protecției muncii.

Servicii Ofertate

Tehno Idealconsult oferă o gamă variată de servicii, acoperind multiple aspecte ale securității și sănătății în muncă:

  1. Securitate și Sănătate în Muncă – Una dintre principalele preocupări ale firmei este asigurarea că toate aspectele legate de securitatea și sănătatea în muncă sunt acoperite. Aceasta include elaborarea și actualizarea planurilor de prevenire și protecție, instruirea introductiv-generala a angajaților și propuneri privind securitatea și sănătatea în muncă în contractele de prestări de servicii cu alți angajatori.
  2. Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Îmbolnăvire Profesională – Identificarea pericolelor și evaluarea riscurilor pentru fiecare aspect al mediului de muncă este crucială. Aici, Tehno Idealconsult oferă expertiză în identificarea și gestionarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională, protejând astfel angajații și locurile de muncă.
  3. Situatii de Urgență – Într-o lume în continuă schimbare, firmele trebuie să fie pregătite pentru situații de urgență. Tehno Idealconsult oferă consiliere cu privire la dotarea locurilor de muncă cu mijloace tehnice inițiale de stingere a incendiilor, propagandă vizuală și informare privind legislația și măsurile necesare în situații de urgență.
  4. PRAM (Verificarea Periodică a Instalațiilor Electrice) – Verificarea periodică a instalațiilor electrice este vitală pentru prevenirea accidentelor. Tehno Idealconsult oferă expertiză în acest domeniu, asigurând că instalațiile electrice sunt în conformitate cu standardele de siguranță.
  5. ISCIR (Supravegherea și Verificarea Mecanismelor de Ridicat și Instalațiilor Sub Presiune) – Mecanisme de ridicat și instalații sub presiune care intră sub incidența ISCIR necesită supraveghere și verificare regulate. Firma asigură că aceste echipamente sunt în stare optimă pentru siguranța angajaților.

Magazinul Tehno Idealconsult

Pentru a sprijini eforturile de securitate și prevenire a incendiilor, Tehno Idealconsult oferă o gamă de materiale:

Materiale de propagandă vizuală:

-Panouri de salvare și acordare prim ajutor, panouri de interzicere, panouri de obligativitate, panouri de avertizare și semnalizare a riscului sau pericolului.

Materiale tehnice de apărare împotriva incendiilor:

-Stingătoare cu pulbere presurizate permanent, stingătoare cu spumă mecanică presurizate permanent, stingătoare cu dioxid de carbon, pichete PSI, hidranți și accesorii PSI, precum și echipamente PSI.

Angajamentul Față de Siguranță

Tehno Idealconsult se angajează să asigure siguranța angajaților și a locurilor de muncă. Ei oferă consultanță cuprinzătoare pentru a ajuta companiile să respecte reglementările stricte privind securitatea și sănătatea în muncă, reducând astfel riscurile și îmbunătățind calitatea vieții angajaților.

Echipa lor de specialiști se bazează pe expertiza vastă și cunoștințele în domeniu pentru a furniza servicii de cea mai înaltă calitate. Ei sunt mereu la curent cu schimbările legislative și tehnologice pentru a asigura că serviciile lor sunt actualizate și relevante.

Date de Contact

În concluzie, firma Tehno Idealconsult din Iași este un partener de încredere în domeniul Protecției Muncii, oferind servicii variate și materiale de propagandă pentru siguranța locurilor de muncă. Prin angajamentul lor față de securitate și sănătate, ei contribuie la creșterea calității vieții angajaților și la asigurarea locurilor de muncă sigure în diverse industrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *