Dacă sunteți în căutarea unei locuințe de calitate sau a unei investiții imobiliare în Sectorul 3, Theodor Pallady, vă prezentăm Titan4Residence, un proiect imobiliar care se remarcă prin designul său sofisticat și o gamă variată de facilități pentru un stil de viață modern.

Design Elegant

Proiectul Titan4Residence a fost creat de către echipa ADA Concept Design, sub îndrumarea arhitectului principal Alexandru Daniel Anghel. Rezultatul este un complex rezidențial modern și bine conceput, cu o atenție deosebită la detalii și estetică. Fiecare apartament a fost proiectat pentru a oferi confort și lumină naturală.

Facilități de Excepție

La Titan4Residence, confortul și calitatea vieții sunt prioritare. Complexul oferă o serie de facilități, cum ar fi:

Localizare Excelentă

Un alt punct forte al acestui proiect este locația sa privilegiată. Titan4Residence se află în apropiere de magazine importante precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman, Decathlon Pallady, Leroy Merlin, precum și restaurante, pizzerii și cafenele. Școli de înaltă calitate și alte instituții de învățământ sunt, de asemenea, în proximitate.

Opțiuni de Achiziție

La Titan4Residence, aveți posibilitatea de a alege apartamentul care se potrivește nevoilor dvs. Ofertele de achiziție includ:

  1. Garsoniere și Apartamente de Tip Studio: Disponibile începând de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 Camere: Disponibile începând de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 Camere: Disponibile începând de la 111.400€.

Contact

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizită, sunteți binevenit să ne vizitați biroul de vânzări de pe Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap. 4, interfon 04. Puteți, de asemenea, să ne sunați la numerele de telefon 0775 355 245 sau 0773 936 561, sau să ne trimiteți un e-mail la adresa vanzari@titan4residence.ro.

Alegeți Titan4Residence pentru a experimenta luxul și confortul vieții urbane la cel mai înalt nivel într-o locație de vis din Theodor Pallady.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *