Siguranta si precizia sunt elemente esentiale in traducere, mai ales atunci cand documentele traduse au implicatii legale sau se refera la domenii specializate. In orasul Timisoara, firma Lions United se remarca ca o prezenta semnificativa in industria traducerilor autorizate. Aceasta companie, cu o experienta solida si o echipa bine definita, se dedica oferirii unor servicii de traducere de cea mai inalta calitate.

Echipa dedicata si variata a expertilor

Ceea ce face ca Lions United sa iasa in evidenta este echipa sa variata de experti in domeniul traducerilor. Compania dispune de un project manager experimentat care coordoneaza toate proiectele pentru a se asigura ca acestea sunt livrate la timp si cu calitate maxima. In plus, exista revizori si traducatori calificati care asigura acuratetea si corectitudinea traducerilor. Cu un personal administrativ eficient, specialisti in resurse umane, legal advisor, contabil si reprezentanti de vanzari, firma Lions United are toate resursele necesare pentru a oferi servicii de traducere de incredere.

O gama larga de servicii

Lions United ofera o gama variata de servicii de traducere pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor sai. Printre acestea se numara:

Traduceri simple: pentru documente generale si texte obisnuite.
Traduceri autorizate: care sunt recunoscute oficial si pot fi folosite in diferite contexte legale.
Traduceri legalizate: care au un grad mai mare de autentificare si pot fi necesare in situatii juridice speciale.
Traduceri apostilate: necesare pentru documente care vor fi folosite in afara granitelor Romaniei.
Colationare: pentru compararea si corectarea documentelor traduse.
Interpretariat: pentru a ajuta la comunicarea efectiva in timp real intre partile care vorbesc limbi diferite.

Arii de expertiza variate

Cu o vasta experienta in domenii precum juridic, medical, tehnic, productie, financiar, bancar, marketing, publicitate, administratie publica, resurse umane, telecomunicatii, IT, agricultura, automotive, aviatie, comert, servicii si horeca, Lions United este pregatita sa traduca si sa interpreteze intr-o varietate de sectoare.

Solicita o cotatie simplu si rapid

Pentru a afla preturile si a obtine o cotatie pentru serviciile de traducere de care aveti nevoie, puteti vizita site-ul oficial al companiei Lions United la https://lionsunited.ro/ro/#solicita-cotatie. Aici, veti gasi un formular unde trebuie sa furnizati informatii precum limba sursa si limba tinta pentru traducere, precum si detalii suplimentare despre proiectul dvs. Daca aveti documente de tradus, puteti sa le atasati pentru o evaluare mai precisa.

Date de contact

Adresa: Timisoara, str. Piatra Craiului nr. 3, ap. 4
Numere de telefon: 0256 384 843, 0723 994 400
Adresa de email: office@lionsunited.ro

Firma Lions United reprezinta o optiune de incredere pentru cei care cauta servicii de traducere autorizata in Timisoara si imprejurimi. Cu o echipa experimentata si o gama larga de servicii, aceasta companie este gata sa raspunda nevoilor diverse ale clientilor sai in mod profesionist si eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *