Cu Edil Contract SRL, asigurăm ca siguranța pe drumuri să fie o prioritate. Cu sediul în Cluj-Napoca și peste două decenii de experiență în domeniul marcajelor rutiere, suntem liderii care vă oferă servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru a vă asigura că șoselele și străzile sunt mai sigure și mai organizate.

Ce vă propunem:

  1. Variație în Materiale – De la vopsea monocomponentă pe bază de apă până la material termoplastic, suntem specializați în aplicarea unei game variate de materiale pentru marcajele rutiere. Astfel, putem alege cea mai potrivită soluție pentru fiecare proiect.
  2. Tehnologie Avansată – Folosim utilaje de ultimă generație pentru a asigura aplicarea uniformă și precisă a marcajelor rutiere. Uscarea asfaltului la temperatura optimă pentru marcaje se face cu echipamente de încredere, garantând durabilitate și eficiență.
  3. Profesioniști în Frezarea Marcajelor Rutiere – Echipa noastră calificată se ocupă de întreținerea, reabilitarea sau înlăturarea marcajelor rutiere invechite pentru a face loc noilor proiecte de marcaje rutiere.
  4. Siguranță Pe Drumurile Publice – Suntem dedicați contribuirii la siguranța rutieră. Realizăm marcaje rutiere conforme cu standardele de siguranță, inclusiv covoare antiderapante și alte soluții inovatoare.
  5. Diversitate de Proiecte – Suntem mândri de participarea noastră la proiecte variate, de la marcaje rutiere bicomponente aglomerate la marcaje rutiere termoplastice multidot și monocomponente.

La Edil Contract SRL, misiunea noastră este să transformăm drumurile pentru a le face mai sigure și eficiente pentru toți utilizatorii. Lucrăm cu pasiune și angajament pentru fiecare proiect, indiferent de dimensiunea acestuia.

Pentru soluții de marcaj rutier profesionale, sunați acum la numărul nostru disponibil 24/7: 0740412600 sau scrieți-ne la adresa de email: edilcontract@yahoo.com. Găsiți mai multe informații și detalii pe site-ul nostru web marcajerutiere.eu. Alegeți Edil Contract SRL pentru a transforma calitatea drumurilor și a marcajelor rutiere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *