Cu o experiență de peste 15 ani în producția și instalarea tâmplăriei PVC, UPLUS a devenit un punct de referință în domeniul construcțiilor din Iași. Firma se remarcă prin gama sa variată de servicii și accesorii de înaltă calitate și pune mereu accent pe satisfacerea nevoilor clienților. Iată mai multe despre această companie de succes.

O Istorie Solidă

Cu o prezență pe piață de peste 15 ani, UPLUS a reușit să-și câștige un loc de frunte datorită profesionalismului și angajamentului său. Cu o echipă bine pregătită, compania a câștigat încrederea clienților săi de-a lungul timpului.

Gama Variată de Servicii

UPLUS oferă o serie de servicii de tâmplărie PVC, incluzând:

  1. Reparații și Reglaje Tâmplărie: Echipa UPLUS este pregătită să efectueze reparații și reglaje pentru a menține tâmplăria PVC în cea mai bună stare.
  2. Plase Anti-insecte: Cu soluții eficiente, UPLUS vă ajută să vă protejați locuința de insecte nedorite și să vă bucurați de un mediu confortabil.
  3. Sisteme de Umbrire: Gama variată de sisteme de umbrire vă permite să controlați lumina și temperatura din interiorul casei sau biroului.
  4. Rulouri de Exterior: Oferind protecție împotriva condițiilor meteo neprielnice, UPLUS oferă rulouri de exterior estetice și rezistente.
  5. Jaluzele: O selecție diversificată de jaluzele pentru a vă ajuta să reglați lumină și intimitate în funcție de preferințe.

Date de Contact

Pentru a lua legătura cu echipa UPLUS și a obține mai multe informații despre serviciile lor, vă puteți folosi de următoarele date de contact:

UPLUS rămâne dedicată satisfacerii nevoilor clienților și oferirii de soluții de tâmplărie de înaltă calitate în Iași și împrejurimi. Dacă căutați servicii profesionale de tâmplărie PVC, UPLUS este partenerul de încredere pe care îl căutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *