In lumea agitata in care traim, sanatatea dentara este esentiala pentru o viata fericita si increzatoare. La DentoArt Galati, ne-am asumat misiunea de a va ajuta sa pastrati un zambet stralucitor si sanatos. Cu o experienta bogata in domeniul stomatologiei si o echipa de specialisti dedicati, suntem clinica stomatologica multidoctorala preferata in Galati.

Promovam Siguranta si Calitatea Pe Termen Lung

Un zambet sanatos si frumos este un activ pretios si merita cea mai buna ingrijire. La DentoArt Galati, punem un accent deosebit pe siguranta si calitatea tratamentului pe termen lung. Specializandu-ne in implantologie, oferim o gama variata de implanturi de inalta calitate, inclusiv Implant INNO, Implant Megagen, Implant Dentium, Implant Straumann si Implant Nobel Care. Cu parteneri de renume precum Straumann, Dentium USA, Cowellmedi, MEGAGEN si Nobel Biocare, va asiguram ca beneficiati de cele mai bune produse si tehnologii disponibile in domeniu.

Un Plan de Tratament Personalizat pentru Fiecare Pacient

La DentoArt Galati, intelegem ca fiecare pacient are nevoi si situatii individuale. De aceea, abordam fiecare caz cu un plan de tratament personalizat, adaptat la cerintele si conditiile dumneavoastra unice. Iata cum arata procesul nostru de implantologie:

Consultatie: Incepem cu o consultatie atenta, in timpul careia veti discuta cu specialistii nostri despre nevoile si dorintele dumneavoastra.
Investigatii Complementare: Utilizam radiografii digitale panoramice si tomografie computerizata pentru a obtine o imagine completa a situatiei.
Plan de Tratament: In functie de anamneza pacientului, examinarea clinica amanuntita, investigatiile radiologice, si starea actuala a danturii, stabilim un plan de tratament personalizat.
Etapa Terapeutica: Includem igienizarea profesionala si stabilizarea statusului paradontologic pentru a asigura o baza solida pentru procedura ulterioara.
Etapa Chirurgicala: Aici efectuam extractii dentare, inserarea implanturilor, aditii osoase si alte proceduri necesare pentru a crea o baza solida pentru implanturi.
Vindecare si Osteointegrare: Implanturile dentare se osteointegreaza in decurs de 3-6 luni de la interventie, asigurandu-se ca acestea devin parte integranta a structurii osoase.
Etapa Protetica: Odata ce implanturile sunt bine integrate, trecem la fixarea definitiva a lucrarilor pe implanturi. Ne asiguram ca rezultatele sunt nu doar functionale, ci si estetice.
Vizite de Control: Nu uitam de continuarea monitorizarii pacientului pentru a ne asigura ca totul este in regula si sanatos.

Cum ne puteti contacta

Pentru a va programa la DentoArt Galati sau pentru mai multe informatii, aveti la dispozitie mai multe modalitati de contact:

Programare online: Completati formularul „Solicitare programare” pe site-ul nostru.
Asteptare in a fi contactat de unul dintre reprezentantii clinicii in termen de 24 de ore.
Numar de telefon: 0771 726 730
Adresa de email: implant.dentar.galati@gmail.com
Adresa clinicii: Bloc PS2, Bulevardul Siderurgistilor numar 9, Galati, 800478.

Experimentati Excelenta Stomatologiei la DentoArt Galati

La DentoArt Galati, ne mandrim cu serviciile noastre stomatologice de inalta calitate, personalizate pentru fiecare pacient. Cu o echipa de specialisti experimentati si tehnologie de ultima generatie, suntem alegerea perfecta pentru a va mentine zambetul sanatos si frumos. Va asteptam cu bratele deschise sa descoperiti experienta noastra in stomatologie si sa experimentati excelenta pe care o oferim! La DentoArt Galati, zambetul dumneavoastra este in cele mai bune maini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *